E oficial! S-a legalizat! Ce se va întâmpla cu rămășițele umane

Vești bune într-un stat american! Autoritățile au făcut anunțul!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O veste de pe ocean a făcut vâlvă pe internet și în presă. Statul Washington, situat în nord-estul SUA, a devenit, oficial, primul stat care a legalizat compostul din rămășițele umane! Ce înseamnă acest lucru? Rămășițele umane se transformă în hrană pentru sol.

Legea a fost promulgată în cursul zilei de marți. Guvernatorul statului Washington, Jay Inslee, își canalizează energia către o campanie pentru protecția mediului și luptei împotriva modificărilor climatice.

Citeste si: O puștoaică a fost la un pas de moarte, după ce și-a făcut un tatuaj pe mână! Motivul e halucinant

Citeste si: O femeie însărcinată a fost ucisă! Criminala i-a scos bebelușul din burtă și a mințit că l-a născut ea

Citeste si: Un copil de doar un an și jumătate a murit din cauza unui gest pe care îl fac toți părinții! S-a stins în chinuri

Tot acest proces are loc pentru a face o ”reducere organică naturală”. Altfel spus, compostul din rămășițele umane reprezintă o alternativă pentru incinerare și îngropare.

Procesul este destul de simplu. Astfel că trupurile urmează să fie acoperite cu bucăți de lemn și depuse într-un container hexagonal, care să faciliteze procesul de descompunere naturală, prin crearea unui mediu favorabil acţiunii microbilor şi bacteriilor. După 30 de zile, familiile defuncţilor urmează să recupereze 0,65 metri cubi de pământ fertil, conform news.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate