Cornel Galeş spunea că are fantezii cu o celebră prezentatoare de televiziune, de faţă cu Ileana Ciuculete: „O visez goală”

Cornel Galeş spunea că are fantezii cu tânăra prezentatoare Natalia Mateuţ.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Cornel Galeş a spus că are fantezii în timpul unei emisiuni mondene, la care a participat alături de soţia sa, Ileana Ciuculete. Gazda show-ului era Natalia Mateuţ, fiica fostului mare fotbalist al lui Dinamo şi al echipei naţionale, Dorin Mateuţ.

Citeste si: Cornel Galeș conducea mereu fără să poarte centura de siguranță! Imaginile care dovedesc acest lucru FOTO

Citeste si: Cornel Galeş avea o iubită secretă în Spania?  Fanele lui Galeş l-au felicitat după ce a petrecut cu o tânără superbă: „Sunteţi o pereche potrivită”

Citeste si: Lovitură devastatoare pentru băieții Ilenei Ciuculete, după moartea lui Cornel Galeș! Ce se întâmplă acum cu datoria de 68.000 euro?

O visez pe Natalia Mateuţ goală", a spus Cornel Galeş, la un moment dat, în timpul emisiunii. Natalia Mateuţ a luat totul în glumă şi i-a spus Ilenei Ciuculete: "Acum înţeleg de ce nu vă plictisiţi de soţul dumneavoastră".

fara descriere

Cornel Galeş a spus că are fantezii: "Nu am cum să mă plictisesc alături de un nebunic" 

Nici Ileana Ciuculete nu s-a arătat deranjată de gluma lui Cornel Galeş şi i-a răspuns Nataliei Mateuţ: "Nu am cum să mă plictisesc alături de un nebunic ca ăsta". (vezi ce scrie în biletul de adio lăsat de Cornel Galeş)

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la 64 de ani, din cauza unei ciroze hepatice. Cornel Galeş (60 de ani) a decedat în week-end, în urma unui accident rutier petrecut în apropiere de Valencia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate