El este băiatul găsit mort în lacul din Buzău. Avea numai 18 ani

Astăzi, corpul unui tânăr de numai 18 ani a fost scos din lacul Marghiloman din parcul cu același nume, Buzău.

Distribuie pe:

fara descriere

Adolescentul care a murit mult prea devreme se numea Vasile Burtea și a avut o poveste de viață impresionantă.

Potrivit unor informații, Vasile Burtea a avut o copilărie marcată de lipsuri, probleme și abandon. Pe vremea când era numai un copil, Vasile Burtea a fost dat în plasament unei familii din Nehoiu, însă viața a avut alte planuri pentru el.

Citeste si: Trupul unui adolescent de 18 ani, scos mort dintr-un lac din Buzău. Ce s-a întâmplat cu tânărul înainte de a fi aruncat în lac este îngrozitor

Citeste si: Două românce, mamă şi fiică, au murit pe loc într-un accident în Italia

Citeste si: Ce mesaj a primit Oana Roman de la o altă femeie: "Draga mea, era clar că Marius se va uita după alta, dacă tu nu ai grijă de tine"

Cine este adolescentul găsit mort în lacul din Buzău

După ce a terminat școala gimnazială, Vasile Burtea a fost mutat într-o locuință de tip rezidențial din Buzău, însă vârsta majoratului i-a pus o problemă imensă: când a împlinit 18 ani, în luna iunie a acestui an, tânărul a fost dat afară din apartament. Cu ajutorul primit din partea unui prieten, Vasile a mai primit adapost o scurtă perioadă, dar din nefericire a trebuit iar să plece.

A fost alungat de toată lumea, până în ultimul moment al vieții sale. Cu toate acestea, apropiații lui Vasile Burtea sunt în stare de șoc și spun despre acesta că avea o mulțime de prieteni și era un băiat foarte sociabil.

fara descriere

Trupul acestuia a fost transportat la morgă, pentru efectuarea autopsiei. Din păcate, toate indiciile găsite la fața locului duc către o sinucidere, deși anchetatorii urmăresc orice pistă spre rezolvarea acestui caz dificil.

Polițiștii din Buzău au deschis o anchetă criminalistică în urma căreia vor afla cauzele exacte ale producerii decesului și cum s-a ales băiatul cu acea rană la cap. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate