El este Răzvan, zugravul cu voce de aur! Un manelist l-a chemat la o lucrare și când l-a auzit cum cântă, a pornit imediat filmarea! Acum toată lumea îl caută

Un zugrav face senzație în lumea manelelor. Tânărul a fost chemat la o lucrare de un instrumentist din trupa lui Tzancă Uraganul și l-a lăsat pe acesta fără cuvinte.

Razvan, zugravul-manelist
Autor: Radu Constantin

In articol:

George Durbala, un instrumentist din trupa lui Tzancă Uraganul, a chemat o echipă de meșteri pe care i-a plătit pentru amenajarea locuinței sale. La un moment dat, Răzvan, unul dintre cei mai tineri din echipă, a urcat pe masă și în timp e dădea pereții cu vopsea lavabilă, a început să cânte.

Toată încăperea a răsunat de la vocea tânărului iar instrumentistul a decis pe loc să pornească un live și să le ofere prietenilor virtuali un concert gratuit.

Florin Salam: ”Toți zugravii s-au făcut lăutari”

Reacțiile nu au întârziat să apară. Au fost sute de comentarii care l-au lăudat pe tânărul zugrav-cântăreț, un fel de Costel Busuioc al manelelor. Mulți au fost de părere că este ”peste Jador” ca voce și talent iar alții și-au amintit de vorbele înțelepte ale lui Florin Salam, care a glumit acum ceva vreme în legătură cu noua generație de maneliști, spunând că ”toți zugravii s-au făcut lăutari”. ”Regele” făcea însă referire la cântăreții apăruți peste noapte, care au ajuns să facă legea pe Youtube, în detrimentul ”greilor”, care au început să piardă teren în fața tinerilor.

razvan, zugravul manelist
Zugravul Răzvan a făcut spectacol la lucrare[Sursa foto: catura Facebook George Durbala]

Din păcate, nimeni nu pare să știe cine este Răzvan, noul ”Costel Busuioc al manelelor”. Deși Durbala a fost sfătuit să-l ia pe Răzvan în trupa lui Tzancă, pentru că ”are valoare peste ce e la ora asta pe piață”, nimeni nu a postat un contact sau un link către contul talentatului zugrav.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Soția lui Tzanca Uraganul, declarații controversate! ”E milionar”

Citeste si: Tzancă Uraganul și-a găsit bodyguarzi! Manelistul, ”pact” cu Cămătarii

Costel Busuioc a reușit să ajungă pe scenă, plecând de pe un șantier

Costel Busuioc
Costel Busuioc a fost zugrav înainte să ajungă tenor[Sursa foto: catura Facebook George Durbala]

Povestea lui Răzvan seamănă, până la un punct cu cea a tenorului Costel Busuioc. Acesta a câștigat în 2006 o emisiune de talente din Spania, interpretând câteva arii celebre, deși nu avea studii muzicale ci doar opt clase. Bucuioc lucra de doi ani în construcții, ca zidar, iar din banii obținuți își întreținea familia de acasă. Câștigarea show-ului de talente i-a adus și un contract cu o mare casă de discuri internațională.

În prezent, Costel Busuioc locuiește la Timișoara și mai susține concerte pentru comunitățile creștine de români din țară și din Statele Unite.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Veniți de luați COVID! Tzancă Uraganu a comis-o iar: concert cu sute de oameni într-un sat din Vrancea! Manelistul abia s-a recuperat după coronavirus

Bombă în lumea manelelor! Tzanca Uraganul abia s-a însurat cu fosta amantă, că deja a și călcat strâmb! Avem dovada

Tzanca Uraganul, infectat cu coronavirus. Care este starea de sănătate a manelistului

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Decizie șoc! A fost condamnat la închisoare. Acuzațiile sunt delicate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies