El este tânărul din Galați care și-a ucis bunica. „Bombardierul” a jefuit-o după ce a omorât-o cu sânge rece

Tânărul din Galați care și-a ucis bunica pentru a merge la întâlnire cu o fată de 12 ani a fost descoperit.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Minorul în vârstă de 17 ani din Galați care și-a ucis bunica pentru ca nu era de acord cu relația lui, este supranumit Bombardierul.

Citeste si: O tânără mămică s-a aruncat în Mureș după ce a născut! Soțul spune că ar fi vorba despre o depresie

Citeste si: Doi elevi din Botoșani s-au bătut cu pumnii și cu picioarele în fața clasei! A fost nevoie de intervenția polițiștilor VIDEO

Citeste si: Lovitură după lovitură pentru o cântăreață de muzică populară! A rămas paralizată în urma unui accident, apoi a divorțat de soț: „A fost informat despre ce am păţit şi în secunda doi şi-a găsit...”

El este tânărul din Galați cre și-a ucis bunica. „Bombardierul” a ucis-o și i-a furat banii

Florin urma să împlinească 17 ani și poate fi găsit pe Facebook cu numele Florin Bombardierul. Tânărul a ucis-o pe bunica lui cu toporul, după care a jefuit-o, luându-i banii din geantă şi mergând apoi să se întâlească cu minora de 12 ani.


Crima a fost descoperită după ce o fiică a bătrânei, aflată în Spania, a alertat sătenii că femeia nu mai răspunde la telefon. O vecină a sunat la 112 şi a intrat în casă, să vadă ce se întâmplă. Cadavrul femeii era într-o baltă de sânge, acoperit cu o pătură. Lângă ea se afla şi geanta femeii, răscolită.

Motivul crimei poate fi mai amplu, spun martorii, nu doar că femeia un îl lăsa să se întâlnească cu fata de 12 ani. Bătrâna primea destul de des bani de la fiica bătrânei, din străinătate, iar adolescentul ar fi putut să aibă în minte şi jaful, atunci când a ucis-o cu toporul pe bunica sa.

Adolescentul a fost căutat şi prins chiar în sat, fiind dus la audieri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate