Elena Băsescu, interviu exclusiv pentru Teo Show! "Nu spun nu unei reîntoarceri în politică, aștept să crească puțin copiii"

Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, a stat de vorbă cu reporterul Teo Show, Sergiu Negoțiu-Piloff.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, a stat de vorbă cu reporterul Teo Show, Sergiu Negoțiu-Piloff.

Elena Băsescu a acordat interviul cu fetița sa cea mică în brațe, Anastasia.

Ce declarații a făcut Elena Băsescu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D

Anastasia este un copil foarte vesel! E activă. Dimineața ne trezim toți la 6 și jumătate, Sofia și Traian merg la grădiniță. Ne pregătim pentru plecare. Eu îi duc la grădiniță. Îi duc la 8 și îi iau la 17. Dorm acolo, stau la grădiniță la program prelungit. Eu stau cu Anastasia cât ei sunt la grădiniță.

Citeste si: Adrian, fiul lui Leonard Doroftei, gânduri mari! ”Am plecat în lume să încerc să îmi găsesc un scop al meu”

Citeste si: Actrița din Betty cea urâtă, GOALĂ la 45 de ani! Imagini incendiare cu actrița, fără haine pe ea

Citeste si: Nicolae Guță a încercat să se sinucidă: „Plângeam și îmi spuneam...”

EBA a lansat o colecție de hăinuțe pentru mame și copilași.

fara descriere

E mult spus femeie de afaceri. Îmi merge peste așteptări. Am primit un număr mare de comenzi. A fi mama a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, așa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici.

Sofia și Traian sunt omogeni, se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei. Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască.

Ochii albaștri sunt ai tatălui meu. E copil dezvoltat, are fizionomia tatălui ei. Seamănă cu Cătălin și cu tata. Niciun copil nu a luat multe de la mine, să știi!

Tata e un bunic exemplar, implicat și dedicat, dar care nu dorește să-și răsfețe nepoții peste măsură. Sever când vine vorba de educație, cum a fost și cu mine și sora mea. Are foarte multă răbdare cu nepoțeii lui.

Cătălin (n.r. iubitul ei) are talent de afacerist, își gestionează singur afacerile. Muncește mult, îl susțin. De când a apărut Anastasia, și-a dorit să facă ceva și pentru copil, nu doar pentru el. Cele mai frumoase momente, la maternitate, când s-a născut Anastasia. Nu a vrut să asiste la naștere, nici eu nu mi-am dorit asta. Mi se pare ceva mult prea intim.

Sunt foarte mulțumită de viața mea. Nu spun nu unei viitoare întoarceri în politică. Aștept să crească un pic copiii. Acum sunt foarte mici, au nevoie de mine, au nevoie să-mi dedic timpul lor 100%.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate