Elena Ionescu - prima apariție în public a mamei ei. Momentul capital din 2013. VIDEO EXCLUSIV

Elena Ionescu - prima apariție în public a mamei. Mama Elenei Ionescu de la Survivor România a avut prima apariție publică de când fiica ei a plecat la Survivor

Distribuie pe:

Autor: O.N.

fara descriere

Elena Ionescu - prima apariție în public a mamei ei. Momentul capital din 2013. VIDEO EXCLUSIV

Elena Ionescu și familia faimoasei și-au schimbat atitudinea din ultima vreme, iar mama Elenei Ionescu a apărut pentru prima dată în public, după ce până acum a refuzat să intre în direct și să vorbească despre traseul fiicei ei în competiția Survivor România.


In articol:

Citeste si: Elena Ionescu ”i-a suflat” locul unei alte vedete la Survivor România 2020! Cine e frumoasa care trebuia să meargă în Dominicană și ce s-a întâmplat de fapt?

Citeste si: Drama din viața Lolei de la Survivor România. A fost la un pas de moarte, iar medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire

Citeste si: Ce se întâmplă cu Emanuel după ce s-a calificat în finala Survivor România? Declarația surprinzătoare făcută de faimosul Ghiță la o săptămână de la eliminare!

 

În ediția de astăzi, 19 mai, a emisiunii, mama faimoasei Elena Ionescu a acceptat să intre în direct și să vorbească despre frustrările pe care Elena Ionescu le-a trăit din cauza problemelor cu acneea, cu care se confruntă de câțiva ani.

Elena Ionescu - prima apariție în public a mamei ei. Momentul capital din 2013. VIDEO EXCLUSIV

Elena Ionescu - prima apariție în public a mamei ei. Momentul capital din 2013. VIDEO EXCLUSIV. „A fost mai mult o frustrare. Problemele au apărut din 2013, după Eurovision, a mers la foarte mulți medici. În final, acum mai bine de un an, a găsit un medic și s-a văzut o îmbunătățire. Frustarea a fost că nu era mulțumită, era uneori jignită.

Oamenii nu mai vedeau frumusețea, vedeau aspectul fizic. Ea a spus: Merg în fața oamenilor, să mă vadă așa cum sunt. Poate că oamenii văd și frumusețea lăuntrică, iar pentru ea asta a contat.

Eu consider că ea este împlinită. Este ceea ce și-a dorit. A cunoscut oameni cu care au format echipe. Eu, ca om, o văd împlinită și mulțumită pentru ceea ce face acolo. Dacă nu era așa, eu o vedeam altfel. E împlinită”, a spus mama Elenei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate