Elena Ionescu, victimă de serviciu sau actriță perfectă? Foștii colegi de la Mandinga i-au făcut exact același lucru precum Faimoșii de la Survivor!

Caracterul Elenei Ionescu a fost mereu un subiect de discuție la Survivor România. Fanii au iubit-o, colegii au detestat-o, dar ea a mers mai departe. Cum e de fapt Elena?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Elena Ionescu este concurentul cu cele mai multe nominalizări la eliminare de la Survivor România. Practic, ea nu ratat nici un consiliu în care un Faimos să fi fost nominalizat, fără să fie pe lista neagră. A scăpat de fiecare dată pentru că fanii emisiunii s-au îndrăgstit de felul ei de a fi.

Bruneta a mai trecut printr-o situație asemănătoare în urmă cu 8 ani, atunci când colegii din trupa mandinga au decis în unanimitate ca ea să părăsească formația. Decizia a venit într-un moment în care Elena Ionescu era în vârful carierei, după ce în 2012 reprezntase România la Eurovision.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Emy de la Survivor România, în lacrimi! ”A murit, era bolnavă de Alzheimer! Nici nu mai știa cine sunt, sufletul îi plecase complet!”

Citeste si: Loredana Chivu, prima reacție după ce o femeie înșelată i-a dat foc la Mercedes: „Acesta a fost planul lui…”

Citeste si: Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Presa a speculat la vremea respectivă că motivul desprțirii ar fi gelozia băieților din trupă față de ea. Se pare că mediatizarea excesivă a Elenei nu a fost văzută cu ochi buni de către liderii formației, care au decis ”executarea” Elenei. Cel puțin, asta scria presa vremii. Iar informația nu pare departeg de adevpr, pentru că exact același lucru i se întâmplase și Elenei Gheorghe, care a părăsit Mandinga în 2006 alături de saxofonistul care urma să-i devină soț.

La fel cum se întâmplă și la Survivor, Elena a ținut la aparențe și a prezentat situația într-o lumină favorabilă.

 „Ne-am despărţit foarte elegant, totul este amiabil. Suntem prieteni în continuarea, e mai mult decât perfect. Au fost divergenţe de opinii şi stiluri diferite pe care vrem să le abordăm de acum înainte. Ei probabil, vor mai mult o carieră internaţională. Am ajuns să ne dorim ceva diferit. Eu voi lasa o nouă piesă, iar trupa Mandinga va merge mai departe cu o solistă,” a spus Elena Ionescu, la doi ani după plecarea din Mandinga.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tulburător! Ana Pal a vorbit despre banii primiți pentru a-și ajuta frații. ”Nu am luat nici măcar un leu pentru mine. Le-am cumpărat pamperși și le-am reparat casa”

Un nou scenariu. Informațiile care schimbă datele problemei. La ce să ne așteptăm de la COVID-19

Remedii naturale pentru ficatul gras: Care sunt alimentele care te scapă de această problemă

Karina a părăsit competiția Survivor România: „Sunt fericită!”

Ziua în care România nu va mai avea cazuri de coronavirus. Cât de aproape suntem? Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies