Emy de la Survivor România, în lacrimi! ”A murit, era bolnavă de Alzheimer! Nici nu mai știa cine sunt, sufletul îi plecase complet!”

Emy Alupei a dezvăluit la Survivor România cum a murit bunica ei, persoana pe care a iubit-o cel mai mult până acum în viață

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Emy Alupei este un adevărat personaj la Survivor România. Comportamentul ei vulcanic, uneori extrem de dur verbal, i-a adus foarte multe critici, mai ales de la cei care nu au fost de acord cu limbajul ei colorat...la fel ca părul. În Republica dominicană, nu a existat coleg sau adversar care să fie menajat de faimoasă, întrucât, chiar din spusele ei...vorba românească veche ”ce-i în gușă, și-n căpușă” i s-a potrivit perfect și a aplicat-o ori de câte ori a avut de ripostat.

Emy Alupei a povestit de ce a murit bunica ei! ”Nu am apucat să o fac fericită” 


In articol:

Dincolo de comportamentul ei controversat, cântăreața de trap, foarte bună concurentă pe traseu de altfel, este însă o fire sensibilă, nu de puține ori ea fiind surprinsă plângând de camerele de luat vederi. Mai mult decât atât, o afectează foarte mult atunci când vorbește despre un membru al familiei sale, mai ales dacă l-a pierdut în condiții tragice.

Citeste si: Fosta soție a lui Ionuț Jaguarul, anunț pentru prieteni: ”Cine a avut contact cu mine în ultimele 15 zile să caute un spital”

Citeste si: Se schimbă o lege importantă. Care va fi suma pe care o plătim în viitor? - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Ana Pal, dezvăluri cutremurătoare despre fratele ei bolnav! ”Medicii ne-au spus că mai trăiește un an! E greu, nu pot să mă uit la el cum moare!”

Citeste si: Cristina Șișcanu a povestit ce se întâmpla la Survivor, când nu erau filmați: „Ne făceam nevoile în...”

Așa s-a întâmplat și în episodul de sâmbătă seara, atunci când, întrebată de Ghiță care a fost cel mai mare regret al ei în viață până la vârsta aceasta, Emy a făcut o mărturisire tulburătoare. ”Cel mai mare regret al meu este acela că mamaia mea a murit prea devreme și nu am apucat să o fac fericită. Adică la modul să vadă lucrurile pe care le fac în momentul acesta. Îmi doream să îi dau bani, eu din ce câștig acum, să pot să fiu lângă ea, să o mângăi, să o iubesc, ca atunci când eram copil și mă duceam la ea să aibă grijă de mine...”, a povestit faimoasa.

Emy de la Survivor România, în lacrimi după bunica ei! ”La un moment dat, nu mai știa cine sunt”

Mai mult decât atât, Emy de la Survivor România a povestit cu ochii în lacrimi de ce a murit bunica ei. ”Îmi pare foarte rău că am pierdut-o, ea a avut Alzheimer, este cea mai groaznică boală din punctul meu de vedere, este un fel de cancer al creierului. La un moment dat, nu mai știa cine sunt! Este groaznic să vezi că omul drag ție, cel mai drag om, nu te mai recunoaște și te-a uitat complet, deși, el este aici cu tine, dar practic, nu mai e...Vezi doar un corp, sufletul a plecat complet definitiv”, a spus artista.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a oferit declarații despre presupusa bătaie

Klaus Iohannis, decizia momentului în pandemie! Planul președintelui pentru revenirea la o viaţă normală

Soția lui Mihai Gâdea rupe tăcerea pentru prima dată! Este extrem de supărată și a decis să facă totul public. Ce s-a întâmplat

Cristina Șișcanu aruncă bomba! Cine crede fosta faimoasă că va câștiga Survivor România! Surpriza este uriașă

Ana Pal, atac șocant la Asiana Peng! ”O provoc să caute o familie de copii mai amărâți și să-i ajute”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies