Elena și Emanuel, idila a început în Dominicană! Imagini nedifuzate de la petrecerea privată Survivor România

Imagini nedifuzate până acum din Republica Dominicană, de la Survivor România 2020, au fost făcute publice.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Elena și Emanuel de la Survivor România 2020 au început să arate ca un cuplu încă de la petrecerea privat de la finalul show-ului Survivor România 2020. Imagini nedifuzate de la eveniment au fost făcute publice de războinicul Andrei Ciobanu, pe contul lui de Youtube. La party, Elena și Emanuel au fost mai tot timpul unul lângă celălalt, în ciuda faptului că de față era și Sonny Flame, considerat până în acel moment ”feblețea” Elenei Ionescu.

Elena și Emanuel, idila a început în Dominicană! Petrecere privată într-o vilă închiriată

fara descriere

Andrei a filmat petrecerea de final Survivor România 2020 cu telefonul lui mobil, fără să insiste prea mult pe Elena sau pe Emanuel. Aceștia apar totuși în câteva cadre și dansează împreună. Cel mai mult, războinicul ”s-a ocupat” de Iancu, atrăgându-i acestuia atenția că în loc să se distreze stă ”pe live” cu iubita lui, Denisa, de care, de altfel s-a și despărțit după show. Lângă Iancu, surprinzător, nu era Emi Alupei ci Alice, motiv pentru Andrei să glumească pe seama lor, că ar forma un nou cuplu.

fara descriere

În fine, alte evenimente ieșite din comun nu s-au întâmplat la petrecerea de final Survivor România 2020, sau cel puțin nu au fost surprinse de telefonul lui Andrei. Party-ul a avut loc într-o vilă închiriată special pentru cocnurenți și echipa din Republica Dominicană, s-a ascultat muzică românească iar DJ a fost Cezar Juratoni. Concurenții au fost fericiți că pot mânca pe săturate.

Elena și Emanuel, idila a început în Dominicană! Cum au călătorit concurenții în pandemie?

fara descriere

Drumul spre casă a fost lung și destul de trist, mai ales că aeroporturile prin care au trecut concurenții români erau pustii. Echipa show-ului Survivor România 2020 s-a întors în țară spre finalul perioadei de izolare, când zborurile internaționale începuseră să se reia. În imagini se vede cum concurenții au respectat toate măsurile de sigurnață, au purtat măști și s-au dezinfectat pe mâini.

Citeste si: Transformarea șocantă a lui Iulian Pîtea! Cum arată acum fostul finalist de la Exatlon! Este blond și are alt look

Citeste si: Emy Alupei, apariție incendiară pe internet! Le-a arătat fanilor cum face twerk într-o ținută transparentă

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, cu gândul la Iancu Sterp după despărțirea de Denisa: „Dacă făceam pași...”

Cât despre Emanuel și Elena, aceștia și-au continuat povestea în țară, spre surprinderea tututror, în condițiile în care au fost adversari în finală. Nu este foarte clar pentru nimeni dacă cei doi formează în mod oficial un cuplu, însă sunt mai mereu împreună, războinicul i-a cunoscut fiul faimoasei și par destul de apropiați.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate