Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Un membru al echipei mov a părăsit competiţia.

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9
Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent în urma duelului din 30 mai 2021.

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9

Al unsprezecelea duel din sezonul 9 al emisiunii  Chefi la cuțite, difuzat la data de 30 mai 2021, i-a adus lui Cătălin Scărlătescu o veste teribilă. Unul dintre concurenţii săi a obţinut cel mai slab punctaj la duel şi a fost eliminat.

Irina Fodor a anunţat că concurentul care părăseşte competiţia este chiar un cuţit de aur. Paul Vasile a fost eliminat de la Chefi la cuţite 2021, după ce a obţinut cel mai slab punctaj pentru farfuria pregătită şi punctată de cei trei chefi.

În ediţia trecută, Paul Vasile fusese eliminat din echipa verde, iar Cătălin Scărlătescu l-a luat pe acesta în echipa sa, după ce a folosit o amuletă.

Citeste si: Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii rămaşi în echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 9

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9
Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9[Sursa foto: Instagram]

Chefi la cuţite, battle-ul din 30 Mai 2021

La battle-ul din 30 mai 2021, cele trei echipe: verde, mov şi albastru, au avut de preparat reţete care să cuprindă obligatoriu trei ingrediente: gorgonzola, trufe și lapte condensat.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Cei care au degustat preparatele au fost actorii din Gaşca Zurli, care au votat reţeta de Tiramisu, iar asta l-a făcut câştigător pe chef Bontea şi echipa verde, care nu a mai intrat la duel.

Echipa lui Florin Dumitrescu și a lui Cătălin Scărlătescu a intrat la duel, astfel chef Scărlătescu a pierdut un membru al echipei mov.

Citeste si: Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii rămaşi în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9
Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9[Sursa foto: Instagram]

Cine este Paul Vasile, concurentul eliminat de la Chefi la cuțite 2021

Paul Vasile este din Cernica, județul Ilfov, și a participat la audițiile Chefi la cuțite 2021 pentru a-și îndeplini un vis din copilărie. În vârstă de 27 de ani, concurentul l-a cucerit iremediabil pe chef Sorin Bontea, care i-a acordat primul cuțit de aur al sezonului 9.

Citeste si: Chefi la cuţite 2021. Cine sunt concurenţii rămaşi în echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 9

Concurentul și-a asigurat astfel un loc în echipa lui Sorin Bontea și în competiția Chefi la cuțite 2021. Paul Vasile a gătit păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, combinate cu crutoane de conopidă, pentru care a primit cuțitul de aur în preselecţii.

Concurentul a mărturisit că bucătăria a făcut parte din viața sa încă din copilărie. Paul Vasile a declarat în emisiunea Chefi la cuțite că a început să gătească de la vârsta de 6 ani. Încă de atunci, acesta știa că visul său este să devină un bucătar bun și a făcut tot ce a putut să-și urmeze visul.

El a dezvăluit că a urmat mai multe cursuri și de multe ori a sacrificat timpul liber și a ales să muncească pentru a evolua. Paul Vasile spune că a început munca de jos și a lucrat ca ajutor de bucătar, însă salariul era mult prea mic pentru a putea supraviețui.

„Cred că de la 6 ani am început să cochetez cu bucătăria. Am început să fac școala pentru bucătari pentru că asta e pasiunea mea și am zis că trebuie să-mi urmez acest vis.

Dacă eram la practică nu ratam niciun curs, am mers în fiecare zi. Am prins sărbătorile de Crăciun și m-am dus la practică să învăț. Imediat după ce am terminat cursurile m-am angajat la un restaurant în București, eram ajutor de ajutor de bucătar pentru că eram la început de tot și aveam salariul foarte mic”, a spus Paul Vasile de la Chefi la cuțite.

Deși concurentul de la Chefi la cuțite a avut parte de un drum anevoios în carieră, Paul Vasile a avut oportunitatea de a pleca în Londra la vârsta de 23 de ani, unde a lucrat în mai multe restaurante și a reușit să învețe ce înseamnă cu adevărat meseria de bucătar. Deși este axat pe deserturi, tânărul a demonstrat că poate găti orice.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai erotice fotografii cu Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite 2021, blonda voluptoasă din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu GALERIE FOTO

Cât de gras era Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite 2021, cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu. E de nerecunoscut! FOTO

Cum arată mama lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite 2021, cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies