Eliminare uimitoare la Survivor România! Iancu și Andrei au fost nominalizați de colegi: "Mă bucur că am făcut parte din această competiție"

Eliminare surpriză la Survivor România. Andrei Ciobanu a părăsit competiția, însă se declară câștigător.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Eliminare uimitoare la Survivor România!  Andrei a părăsit competiția
Eliminare uimitoare la Survivor România! Andrei a părăsit competiția


In articol:

 

Andrei Ciobanu a părăsit competiția Survivor România și, deși regretă foarte mult, acesta se declară cel mai câștigat. Andrei a mărturisit că a câștigat prin faptul că a găsit-o pe Karina.

"Mă bucur că am făcut parte din această competiție. Mă bucur enorm de mult că am ajuns până aici. Sper că am dovedit cine sunt. Sper că cei care mă cunosc acasă să confirme faptul că am fost eu.

Îmi doresc în continuare să câștige un războinic și îmi pare enorm de rău că plec acum din competiție și nu pot să mă lupt pentru premiul cel mare", a spus Andrei de la Survivor România, după eliminare.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Eliminare uimitoare la Survivor România!  Andrei a părăsit competiția
Eliminare uimitoare la Survivor România! Andrei a părăsit competiția

Karina a părăsit competiția Survivor România: „Sunt fericită!”

Eliminare în echipa Războinicilor! Karina a părăsit competiția cu zâmbetul pe buze.

Războinicii au mai pierdut un coleg. După consiliul din această seară, Karina și Lola au fost nominalizate împreună cu Elena spre eliminare. Publicul a decis, iar Karina părăsește competiția.

Citeste si: Nepoata lui Florin Salam a pozat în costum de baie în carantină! Uite cum arată cele mai provocatoare fotografii cu Bianca! FOTO

Citeste si: Dramele ascunse ale lui Neti Sandu: ”Am făcut 5 ani de terapie! Unii vin și mă trag de păr, să vadă dacă am perucă!”

Citeste si: Simona Suhoi (ex-Sensual) a ratat o vacanță în Filipine din cauza pandemiei! ”De 1 Mai m-am bronzat în mașină”

Citeste si: DEZVĂLUIRI Cum a recunoscut Ludovic Orban că tatăl său a fost ofițer de Securitate, aspect confirmat și de CNSAS! În schimb, politicianul a refuzat colaborarea

 

„Sunt fericită pentru că mi-am dovedit mult mai multe decât am sperat vreodată! Am trecut prin toate stările. Cred că am rămas fără cuvinte. Rareori mi se întâmplă. Sper să fie cât mai mulți războinici în finnală. Chiar cred că avem mult mai multă susținere”, a declarat Karina.

„Ăsta a fost punctul de cotitură. Cel mai rău lucru care se putea întâmpla era să fim amândoi votați”, a declarat Karina despre Andrei.

„Bănuiam că se va ajunge aici. E un moment foarte greu. Parcă s-a rupt ceva din mine. Îmi pare rău că n-am putut să lupt așa cum a făcut-o ea. Știu că mai e puțin și o să ajungem acasă”, a declarat Andrei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tensiuni la Survivor România! Elena și Emy a ajuns la cuțite: "E nesimțită de mare"

Nepoata lui Florin Salam a pozat în costum de baie în carantină! Uite cum arată cele mai provocatoare fotografii cu Bianca! FOTO

Rețetă: Incredibil cât de ușor se face rulada cu ciocolată: Desertul care va fi extrem de îndrăgit de membrii familiei

Dramele ascunse ale lui Neti Sandu: ”Am făcut 5 ani de terapie! Unii vin și mă trag de păr, să vadă dacă am perucă!”

DEZVĂLUIRI Cum a recunoscut Ludovic Orban că tatăl său a fost ofițer de Securitate, aspect confirmat și de CNSAS! În schimb, politicianul a refuzat colaborarea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies