Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” incepe marti, 6 octombrie, la Kanal D!

„40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiunea in care celebra jurnalista Denise Rifai se va afla fata in fata cu celebritati din diverse domenii de activitate, intr-o serie de interviuri memorabile, va fi difuzata incepand din 6 octombrie, in fiecare marti, de la ora 23:00, la Kanal D.

Distribuie pe:
Denise Rifai
Denise Rifai la pupitrul emisiunii ¨40 de intrebari cu Denisa Rifai¨

Cine e primul invitat din emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”? Rămâneți aproape pentru marea dezvăluire. Invitatul fiecarei editii va raspunde celor 40 de intrebari vizand clarificarea unor aspecte ale vietii sale profesionale sau personale, ce au tinut, in trecutul indepartat sau recent, primele pagini ale publicatiilor. Pentru fiecare dintre intrebari, acesta va avea la dispozitie doua minute pentru a raspunde.

Fie ca sunt actori, cantareti, politicieni, oameni de televiziune, medici, invitatii vor ajunge in fata publicului pentru a se dezvalui intr-un adevarat exercitiu de sinceritate, iar cei din fata micilor ecrane vor avea, astfel, ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum si sa isi faca o imagine cat mai complexa si aproape de realitate asupra fiecarui invitat aflat in platoul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Personalitate carismatica, jurnalist cu experienta, Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de stiri si prezentator si realizator de talk-show. A intervievat de-a lungul carierei sale cele mai importante figuri ale scenei publice romanesti.

Nu pierdeti, din 6 octombrie, in fiecare marti, de la 23:00, la Kanal D, un regal al interviurilor fata in fata - “40 de intrebari cu Denise Rifai”!


Citește și:

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” incepe marti, 6 octombrie, la Kanal D!

“40 de intrebari cu Denise Rifai”, in curand, la Kanal D!

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Grila de toamna Kanal D. Un carusel al emotiilor, umorului, povestilor de viata inspirationale si al informatiilor pertinente si relevante

Denise Rifai, noua vedetă Kanal D! Primele imagini și declarații despre noua emisiune

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies