Episod NOU "Doctorul Minune", luni, 1 noiembrie 2021. Detalii în avans: Ferman, reușită de proporții

În episodul nou din "Doctorul Minune" Ferman este în centrul atenției datorită unei reușite de proporții.

Autor: Ioana Stan

In articol:

"Doctorul Minune", episodul de luni 1 noiembrie 2021, prezintă o serie de evenimente palpitante în spital, în care sunt implicați mai mulți medici.

În timp ce Ferman are o reușită de proporții, întrel el și Ferda are loc un "război tacit".

"Doctorul Minune", luni, 1 noiembrie 2021. Detalii în avans din episodul de luni

Episod NOU "Doctorul Minune", luni, 1 noiembrie 2021. Detalii în avans: Ferman, reușită de proporții

Ferman

[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă situație de urgență în care medicul Ferman se descurcă exemplar îi aduce laude acestuia în fața celor două persoane importante din viața lui, dar care au fost nedrepte fața de el. Este vorba despre fosta iubită, Beliz, și medicul-șef Tanju. Tanju chiar o <tachinează> pe Beliz afirmând în fața acesteia că Ferman a prins <viață> de când s-au despărțit.

Citeste si: Ali Vefa din "Doctorul minune" va deveni tată în viața reală. Soția actorului Taner Olmez, Ece Çeşmioğlu Ölmez, este însărcinată. Care este sexul bebelușului

Cu toate acestea, medicul Tanju știe că Ferman este cel ar fi meritat postul de șef al Secției de Chirurgie a spitalului, însă a <preferat-o> pe Ferda.

Episod NOU "Doctorul Minune", luni, 1 noiembrie 2021. Detalii în avans: Ferman, reușită de proporții

Ferda

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Nimeni nu se astepta: o mare vedeta din Romania s-a recasatorit pe ascuns! Este la a 4-a casnicie- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Pe de alta parte, Ferman nu se împacă cu gândul că Ferda i-a luat <locul> pe care-l merita, iar <războiul> tacit dintre cele două cadre medicale continuă.

În mod neașteptat, Tanju și Beliz îl vor desemna pe dr. Ferman să facă o intervenție chirurgicală catalogată a fi cea mai importantă operație din spital. Ferda este șocată să afle de ce a fost <dată la o parte>, în locul ei, șefii prestigioasei instituții alegându-l pe Ferman.

Citeste si: Cine este soțul actriței Seda Bakan din serialul Doctorul minune. Ali Erel este un celebru cântăreț. Imagini fabuloase cu Ferda din "Doctorul minune"

Un alt eveniment impresionant se întâmplă atunci când profesorul Adil face o <vizită> la spital. Ali este cel care va remarca un lucru incredibil în ceea ce-l privește pe mentorul său. Când Ferda află ce s-a întâmplat cu tatăl ei, este șocata.

Nu ratați, în această seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este Demir din "Doctorul minune", în viața reală. Firat Altunmeşe este fiul unui celebru artist. Interviu savuros cu îndrăgitul actor

"Doctorul Minune", succes și în viața profesional, dar și în cea personală. Actorul care îl interpretează pe Ali Vefa va deveni tată

Episod NOU "Doctorul Minune", luni, 1 noiembrie 2021. Detalii în avans: Ferman, reușită de proporții

Ali

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Presa din Turcia relatează că Taner Olmez, actorul care interpretează rolul lui Ali Vefa în "Doctorul Minune", urmează să devină tată. Soția sa Ece Çesmioglu ar fi însărcinată și cei doi urmează să devină părinții unei fetițe.

Citeste si: Cele mai sexy poze cu Doctorul Minune în viața reală. Nu ai crede că actorul poate să arate așa atunci când nu joacă rolul lui Ali Vefa

Taner Olmez și Ece Çesmioglu s-au căsătorit religios în luna iunie și au sărbătorit evenimentul printr-o petrecere cu cei mai apropiați prieteni. Ce doi s-au cunoscut în 2015 pe platourile de filmare, amândoi fiind actori.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ali Vefa din "Doctorul minune" va deveni tată în viața reală. Soția actorului Taner Olmez, Ece Çeşmioğlu Ölmez, este însărcinată. Care este sexul bebelușului

Cine este soțul actriței Seda Bakan din serialul Doctorul minune. Ali Erel este un celebru cântăreț. Imagini fabuloase cu Ferda din "Doctorul minune"

Cine este Demir din "Doctorul minune", în viața reală. Firat Altunmeşe este fiul unui celebru artist. Interviu savuros cu îndrăgitul actor

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vladimir Putin, ÎNLOCUIT! El îi va lua locul. E mâna lui dreaptă

Alina Sorescu a aflat verdictul in procesul cu Alexandru Ciucu! La cine vor ramane fetitele

„Vladimir Putin lucrează pentru CIA!” Consecința logică a propagandei Kremlinului. „Ceea ce se întâmplă acum pare înaltă trădare”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies