Eroii incendiului de la Matei Balș! Nouă polițiști și-au riscat viața salvând 15 pacienți din flăcări

Înainte să ajungă primul echipaj de pompieri, nouă polițiști și-au pus viața în pericol salvând 15 persoane din flăcările incendiului care a avut loc la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

Cei nouă eroi care și-au pus viața în pericol
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Șapte pacienți și-au pierdut viața în urma tragediei care a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 5.00, la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Iar peste 100 de pacienți au fost evacuați.

Potrivit unor surse, înainte să ajungă primul echipaj de pompieri, nouă polițiști au intrat în saloane, fără niciun fel de echipament de protecție, și au salvat din flăcări 15 pacienți infectați cu COVID-19.

Intervenția eroică a fost relatată de Sindicatul Europol

Ei sunt eroii care și-au pus viața în pericol, salvând 15 persoane care nu ar fi avut nicio șansă în fața incendiului puternic care a avut loc la Matei Balș: Agent Sodolescu Alexandru,Agent Hapa Nicusor,Agent Principal Dobre Cristian,Agent Blideanu Mihaela, Agent Șef Călin Constantin,Agent Șef Mihai Dragoș, Agent Mincu Gabriela, Agent Miu Madalina și Agent Diaconu Mihai. Totodată, intervenția eroică a celor 9 polițiști  a fost relatată pe Facebook de Sindicatul Europol.

Citeste si: ULTIMA ORĂ Crește bilanțul morților în urma incendiului de la Spitalul Matei Balș. Anunțul făcut de Ministerul Sănătății

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

„Vineri, 29 ianuarie, ora 05:04, colegii noștri din cadrul Secției 6 Poliție au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu în incinta Institutului de Boli Infecțioase "Prof.

Dr. Matei Balș" din București.  La ora 05:05, după sosirea la fața locului, au solicitat sprijin colegilor din cadrul Secției 7 Poliție, iar la ora 05:09, în urma unei explozii ce a avut loc la parterul unității medicale, au pătruns cu toții în saloane și au procedat la evacuarea unui număr de 15 pacienți infectați cu virusul COVID-19.

 

Citeste si: De ce nu au fost sunați aparținătorii pacienților de la Institutul Matei Balș! Motivul invocat de ministrul Sănătății

Îi felicităm pe această cale pentru promptitudinea și curajul de care au dat dovadă pentru salvarea semenilor noștri și îi asigurăm de întreaga noastră considerație pentru eforturile depuse!".

Incendiul de la Spitalul Matei Balș din Capitală
Incendiul de la Spitalul Matei Balș din Capitală

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bărbatul român care și-a ucis soția în Italia, cuprins de regrete: ”Plânge în fiecare zi”

Gigi Becali, declarații despre Ana Maria Prodan: ”Să înceteze cu amenințările”

Ce anunț a dat o pensionară în ziar: ”Dacă îți aduci aminte de...”

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Tragedia zilei în România! Doliu imens de 8 martie! A murit în urmă cu câteva momente

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Istoria secretă. Bombe atomice lângă România. Vecinii, la un pas să devină putere nucleară

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies