EXCLUSIV! Bianca rămâne la Puterea Dragostei sezonul 3? Ce decizie a luat concurenta

Bianca Comanici rămâne la Puterea Dragostei sezonul3? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun fanii emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Bianca Comanici rămâne la Puterea Dragostei sezonul3? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun fanii emisiunii.


In articol:

Bianca Comanici ar putea fi concurentă și la Puterea dragostei sezonul 3. Iar fanii emisiunii se tot întreabă dacă cea mai veche concurentă din show va rămâne și în sezonul 3.

Întrebarea a fost pusă și de Andreea Mantea, într-una din emisiunile trecute. ”Bianca, vrei să stai și în sezonul 3?”, a întrebat-o Andreea Mantea pe Bianca Comanici, în condițiile în care toată lumea vorbește despre Finala Puterea Dragostei sezonul 2 care se apropie.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, cadou special pentru Bianca, de ziua ei: „Vreau să îi ofer cea mai frumoasă zi din viața ei”

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Răspunsul Biancăi Comanici, a fost ”da”, însă ironic, pentru că până acum, de fiecare dată, concurenta de la Puterea Dragostei a mărturisind că abia așteaptă să plece din emisiune. Bianca este cea mai veche concurentă. A trecut mai bine de un an și jumătate de când Bianca Comanici nu s-a mai întors în România, ea fiind concurentă la Puterea Dragostei sezonul 1, sezon pe care l-a și câștigat.

Citeste si: Puterea Dragostei: Bianca Comănici, în depresie! A aflat că Livian o înșală: „S-a uitat în telefonul lui și...”

Citeste si: Cine e concurenta de la Puterea Dragostei care e gravidă? Andreea Mantea a dat-o de gol

În vara anului trecut, după Finala Puterea dragostei sezonul 1, Bianca, alături de Mary, Bogdan Mocanu și Jador, a rămas și în sezonul 2 Puterea dragostei. Dacă Mary, Bogdan Mocanu și Jador au părăsit pe rând emisiunea, Bianca a rămas, iar acum se pregătește pentru Finala Puterea dragostei sezonul 2, care va avea loc în curând. (Vezi ce a spus Andreea Mantea despre Finala Putere a Dragostei sezonul 2)

Citeste si: Livian pleacă din emisiunea Puterea dragostei! Ce cadou de adio i-a făcut Biancăi

Bianca vrea să plece după Finala Puterea Dragostei sezonul 2, de mână cu Livian

Până acum, Bianca Comanici a declarat de fiecare dată că va pleca în țară imediat după Finala Puterea Dragostei sezonul 2. De altfel, într-un interviu pentru WOWbiz.ro, Bianca spunea chiar că speră să plece din emisiune de mână cu Livian și, dacă s-ar putea, să locuiască și împreună.

Iată ce spunea Bianca în urmă cu câteva săptămâni, în exclusivitate pentru canalul de Youtube WOWbiz.ro: ”Asta este teama mea, atunci când ajung în țară. Pot să stau o săptămâna-două, dar mai mult nu aș rezista fără el, și aș face tot posibilul să fiu cât mai aproape de Livian. Eu mi-am propus ceva... dacă nu o să concretizăm ceva în casă, am să forțez un pic lucrurile! O să vreau să îi arăt cum sunt eu afară, fiindcă știu că sunt așa cum își dorește el! Totdeauna, mi-am dat seama că sunt genul acela de femeie pe care îl vrea el, dar trebuie să fie sigur de asta. Și dacă noi doi vom locui împreună, Livian o să vadă cum sunt eu că persoană, și o să mă iubească mai mult. Cu siguranță, o să aibă încredere în mine. Noi suntem un tot!”, a declarat Bianca (Citește mai multe declarații ale Biancăi de la Puterea Dragostei în ”Bianca de la Puterea dragostei, mărturisirea care îl va șoca pe Livian! ”Asta este teama mea când voi ajunge în țară!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Nelson Mondialu l-a dat degeaba în judecată pe Strugurel „Irlandezu”, care l-a amenințat cu moartea! Strugurel fentează justiția din România, care nu îl poate aduce în fața...

Emily Burghelea s-a întors pentru ultima dată la fostul loc de muncă. Cum a fost surprinsă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies