EXCLUSIV Fuego, concert inedit în studioul WOWBIZ, de Ziua Națională! Dezvăluirile emoționante ale artistului: „Am pierdut oameni dragi sufletului meu”

Fuego, concert live în studioul WOWBIZ! Ce mesaj le transmie artistul românilor, de Ziua Națională.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

De Ziua Națională a României, Fuego a venit în platoul WOWBIZ și i-a încântat pe cititorii site-ului, printr-un live organizat în urmă cu puțin timp.

În ediția specială de 1 Decembrie, artistul a interpretat unele dintre cele mai frumoase piese ale sale, însă a făcut și declarații emoționante despre momentele prin care a trecut în decursul ultimului an.

Întrebat de jurnalista Cornelia Ionescu cum ar putea descrie sentimentul trăit ca român pe data de 1 Decembrie, Paul Surugiu-Fuego a mărturisit că România va fi mereu în sufletul său.

„Este extraordinar acest sentiment pentru că am crescut cu patriotismul în suflet, cu cei șapte ani de acasă, cu România în sufletul meu. Mi-a plăcut să trăiesc românește în adevăratul sens al cuvântului”, a declarata Fuego, în ediția specială de 1 Decembrie.

Citeste si: Decizia neașteptată pe care a luat-o Fuego în plină pandemie: "Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!"

Momentele de-a dreptul emoționate au continuat în momentul în care Fuego a interpretat live melodia „Casa părintească nu se vinde”. Artistul a dezvăluit că anul acesta a pierdut foarte multe persoane dragi sufletului său, atât colegi de breaslă, cât și oameni care și-au lăsat de-a lungul timpului o amprentă asupra

vieții sale.

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

„Am pierdut oameni dragi sufletului meu. A murit Doina Păuleanu, și ea ucisă tot de acest virus nenorocit. Au plecat mulți oameni dragi ai vieții mele, pe care nu îi cunoașteți. Au plecat oameni importanți din domeniul de activitate.

Trecerea în neființă a acestor persoane m-a marcat extrem de mult”, a mai spus Paul Surugiu.

fuego

Fuego, alături de jurnalista Cornelia Ionescu, în ediția specială de 1 Decembrie 

[Sursa foto: Captura Video]

Paul Surugiu, mesaj emoționant în memoria lui Benone Sinulescu: „Nu pot să îl uit”

Paul Surugiu-Fuego a vorbit și despre pierderea enormă prin care muzica românească a trecut în urmă cu mai bine de souă săptămâni. Artistul a dezvăluit că nu poate vorbi despre Benone Sinulescu  la trecut, chiar și după trecerea artistului în neființă.

Fuego a mărturisit că Benone Sinulescu a fost și va rămâne o legendă în România.

„Benone Sinulescu a fost o legendă. Irina Loghin, Benone Sinulescu sunt primii artiști care au cântat un duet în România despre mamă, de exemplu. Oamenii aceștia scriu istorie în fiecare zi. Nu îmi place să vorbesc despre Benone Sinulescu la trecut, el joacă un rol important în viața mea.

Eu nu pot să îl uit. Nea Beni a girat pentru mine în perioada aceea, așa a apărut primul meu CD cu casetă. Primul meu album de muzică „Toată lumea dansează cu mine” a ieșit datorită lui nea Bani. Îi reaminteam de fiecare dată când ne vedeam. A însemnat enorm de mult pentru mine. A pus o cărămidă la succesul meu, la cariera mea profesională”, a dezvăluit Fuego.

fuego

Paul Surugiu-Fuego, live în studioul WOWBIZ

[Sursa foto: Captura Video]

Fuego, mesaj pentru cititorii WOWBIZ: „Să încercăm să fim mai buni”

În încheierea, Fuego  le-a transmis un mesaj tuturor cititorilor WOWBIZ. Artistul le-a mărturisit fanilor să nu lase această perioadă frivolă, generată din cauza pandemiei de coronavirus, să le afecteze sănătatea.

„Aș vrea să spun tututor romanilor că trebuie să fim mai buni, mai uniți. Să încercăm să fim mai buni, mai rabdători, să rămânem integri și cu capul pe umeri. Este o perioadă în care putem să o luăm razna atât de ușor. Unii nu au putut să treaca peste perioada asta atât de dificilă. Să încercăm să avem sărbători frumoase, să trăim cu acest virus. Trebuie să trăim cu el. Chiar dacă trebuie să ne ferim de el, să fim așa cum eram înaintea pandemie i”, a mai spus Fuego.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies