EXCLUSIV! La pas prin satul natal al lui Florin Cîțu! Dezvăluiri EXPLOZIVE despre misterioasa soție a premierului. WOWbiz.ro a stat de vorbă cu vecinii

WOWbiz.ro a realizat un amplu reportaj în satul natal al lui Florin Cîțu, după ce pe adresa redacției au venit mai multe informații despre viața premierului, de dinainte ca acesta să intre în lumina reflectoarelor.

Autor: Ioana Stan

In articol:

În urmă cu o săptămână WOWbiz.ro a publicat un articol în care prezenta dovada că premierul României a fost însurat.

Într-un CV pe care Florin Cîțu l-ar fi completat în 2006, înainte de a se angaja la o bancă din România, apare că era căsătorit.

CV-ul în care premierul Florin Cîțu apare căsătorit

În CV-ul din 2006, Florin Cîțu ar fi completat că este căsătorit
Într-un CV din 2006, Florin Cîțu apare căsătorit

În urma publicării acestui CV, pe adresa redacției au venit mai multe mesaje de la cititori care susțin că premierul ar fi fost căsătorit în urmă cu mai mulți ani. Pentru că Florin Cîțu nu a pomenit niciodată, în discursurile sau interviurile sale despre existanța vreunei soții sau despre vreun divorț, jurnaliștii WOWbiz.ro au mers în satul natal al premierului, Tulei-Câmpeni, din comuna Golești, județul Vâlcea și au stat de vorbă cu oamenii care îl cunosc.

Chiar dacă persoanele cu care am discutat și-au dat acordul să fie filmate, am decis să nu le divulgăm identitatea, tocmai pentru a le proteja.

Citeste si: Cîțu cu alcoolul, Orban cu fumatul! Șeful PNL a fost exmatriculat temporar după ce a fost prins pufăind de directorul liceului!

Satul natal al lui Florin Cîțu arată la fel ca pe vremea bunicilor lui

Așa arată ulițele din satul natal al lui Florin Cîțu

Satul Tulei-Câmpeni din comuna Golești se află în județul Vâlcea, pe drumul care leagă Curtea de Argeș de Râmnicu Vâlcea.

Satul este înconjurat de dealuri, cu case așezate departe una de alta și cu drumuri greu accesibile. Pe una din ulițele satului am întâlnit doi bătrâni, care încă speră ca Florin Cîțu, premier acum, să își amintească de ei și să schimbe fața meleagurilor sale natale.

"Îl simpatizez, e de aici, crescut cu noi și nu se știe viața cum este... să se intereseze și el de noi aici.

Nu îi cerem nimic altceva decât drumul și apa", spune bătrânul T. D., care locuiește de o viață în satul Tulei-Câmpeni.

Citeste si: Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment- kanald.ro

Citeste si: Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască- stirileprotv.ro

Citeste si: Florin Cîțu a făcut închisoare în SUA! Dezvăluirile momentului: „Am făcut o greşeală acum 20 de ani”

Aceasta este casa în care a copilărit Florin Cîțu

Pe ulița unde este situată casa bunicilor lui Florin Cîțu există în total trei case așezate pe un deal. Drumul este greu de parcurs atât la pas, cât și cu mașina, pentru că nu există asfalt. Vecinii spun că foarte rar văd pe cineva venind în vizită la casa din deal.

Citeste si: Ce urmărește Florin Cîțu de la funcția de premier. E pentru prima dată când spune asta. Numele greu din România care l-a marcat

Ce spun vecinii despre misterioasa soție a premierului Florin Cîțu

Pe lângă nemulțumirile legate de condițiie de viață în satul Tulei, vecinii își amintesc cu drag de copilul Florin Cîțu. Însă, o amintire povestită de vecinul T.D. ne-a luat prin surprindere chiar și pe noi. Bătrânul și soția sa spun că premierul ar fi fost căsătorit și chiar au văzut-o pe soția acestuia, în urmă cu mai mulți ani, luând parte la "colindeț", o tradiție populară care se respectă de sărbători în sat. Mai exact, în Ajunul Crăciunului, oamenii din sat ies la poartă cu colaci proaspăt scoși din vatră și împart tuturor celor care trec pe uliță.

În plus, vecinii suțin că fosta soție a lui Florin Cîțu ar fi nepoata guvernatorului Mugur Isărescu, de la Drăgășani. Această informație surprinzătoare a venit și pe adresa de pont WOWbiz.ro din partea unui cititor, care susține că locuiește în zona Olteniei și cunoaște familia premierului.

 

Citeste si: „Fiecare parte a răspuns la întrebările care au fost adresate de către procurorul de caz .” Dana Roba a plâns, după ce s-a întâlnit cu Daniel Balaciu în sala de judecată- kfetele.ro

Citeste si: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Citeste si: Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios într-un cadru de poveste. Imagini spectaculoase de la fericitul eveniment- radioimpuls.ro

Vecinul din satul lui Florin Cîțu
Un bătrân din satul în care a copilărit Florin Cîțu

"Noi când nu avem apă ne ducem cu mașina, că am mașina acolo eu. Pun bidoanele în mașină și mă duc pe vale în jos până unde au băgat apă. Asta în condițiile în care știe că aici a trăit. Am făcut două puțuri, am cheltuit 200 de milioane. A venit acum când a murit mama, acum două luni. Tatăl e la Vâlcea la bloc, el e pe unde este.(...)", și-a continuat bătrânul povestirile.

Desigur, l-am întrebat și despre casa premierului, casa părintească în care Florin Cîțu a crescut, jucându-se, precum toți ceilalți copii ai satului, pe ulițele uitate de civilizație, așa cum le-am găsit și noi, la 40 și de ani distanță, de parcă timpul le-ar fi ocolit cu bună știință. Voiam să aflăm dacă premierul a păstrat casa, vorba cântecului... "Casa părintească nu se vinde...".

"Nu, casa e a lui Cîțu, a lui Florin. I-a făcut mama acte.(...) Ne-am întâlnit la colindeț, era cu ea. Oho, sunt câțiva ani de zile.  Nu e de aici, nu. E tot de pe la Drăgășani din partea aia. E nepoata lui Isărescu.", sunt mărturiile vecinilor din satul natal al premierului.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Începuturile lui Florin Cîțu. Premierul României, despre greutățile prin care a trecut: ”Nu aveam niciun ban. Am spălat vase la cantină, am lucrat ca poștaș în campus”

Ce urmărește Florin Cîțu de la funcția de premier. E pentru prima dată când spune asta. Numele greu din România care l-a marcat

Ce a făcut după ce s-a trezit din operație un bărbat care a primit o inimă de porc. Medicii au rămas mască

Cât costă să iți cânte Florin Salam la nuntă sau botez. Câți bani cere pentru un singur eveniment

VIDEO-EXCLUSIV - Ploaie de bani la concertul lui Bogdan de la Ploiești: "M-am gândit ca toți banii de pe acest concert să vi-i dau vouă"

„Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel...

"Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies