EXPLOZIE la o fabrică de sticlă din București. A izbucnit un incendiu uriaș

Un incendiu violent a izbucnit în această seară la fabrica de sticlă din București. Fumul a acoperit cerul și a făcut aerul să fie irespirabil.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

EXPLOZIE la o fabrică de sticlă din București. A izbucnit un incendiu de proporții


In articol:

Un incendiu uriaș a izbucnit, în această după-amiază, la o fabrică de pe bulevardul Theodor Pallady din București, după ce inițial o explozie puternică ar fi fost auzită în zonă.

Incendiu de proporții în București

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la un cuptor pentru prelucrarea sticlei de pe o platformă industrială din zona Theodor Pallady din Capitală, cinci autospeciale de stingere acţionând în zonă.

Conform ISU, incendiul, produs la un cuptor de prelucrare a sticlei, se manifestă pe o platfiormă industrială, are loc cu degajări mari de fum, fără a fi înregistrate victime. De asemenea, în apropiere nu sunt locuinţe.

Citeste si: Mihai Albu este disperat! Nu și-a mai văzut fetița de două luni. Ultimele ei cuvinte l-au distrus „Mi-a rupt sufletul. A zis că...”

Citeste si: Doliu în muzică! A murit fondatorul rock and roll-ului

Citeste si: VIDEO Medici și pacienți infectați cu COVID-19 din Botoșani s-au adunat într-un salon și au început să cânte: „Hai, hai, cu salvarea. Aici noi ne-am cazat, chiar nimic nu am mâncat”

EXPLOZIE la o fabrică de sticlă din București. A izbucnit un incendiu de proporții

La acţiunea de stingere participă cinci autospeciale de stingere, echipaj de descărcarare.

Hala în care s-a produs incendiul are aproximativ  5000 de metri pătraţi şi deja a fost afectat şi acoperişul fiind necesară suplimentarea echipelor care intervin.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate