Faimoșii, la baracă! Cu cine a dormit Cătălina Șeicaru: "Ne-am ținut în brațe, a fost bine"

Faimoșii au petrecut o noapte la baracă! Componenții echipei roșii s-au plâns că le-a fost frig și că nu au reușit să se odihnească.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Faimoșii au pierdut jocul pentru hotel, așa că au ajuns la baracă. Războinicii i-au învins clar și au câștigat dreptul de a petrece o noapte într-un complex hotelier de lux.

Cine a ținut-o în brațe pe Faimoasa Cătălina Șeicaru

Faimoșilor le-a fost foarte greu să doarmă la baracă și s-au plâns că le-a fost frig și nu au reușit să se odihnească prea bine.

Citeste si: A murit! Rafaela de la Puterea Dragostei a făcut anunțul! "Dumnezeu să te odihnească în pace"

Citeste si: Surpriză! Cum arată una dintre cele mai sexy ”faimoase” de la Exatlon, în patul lui Sonny Flame! Tânăra este doar în lenjerie intimă. 

Citeste si: Situație fără precedent la Exatlon! Ce s-a întâmplat cu Giubi după ce a distrus recuzita! Cosmin Cernat a oprit jocul și a făcut anunțul

Cătălina Șeicaru și colega ei de camera de la vilă, Andreea Zaragiu, s-au încălzit reciproc.

Citeste si: Mario Fresh: locul 1 in Trending pe Youtube cu piesa “Solo”

Citeste si: Claudia Pavel: ”Prefer oricând Republica Dominicană. Cu toate insectele care m-au înțepat. Mai bine alergică”

Citeste si: Incendiu la Exatlon! Autoritățile cred că a fost o mână criminală! Localnicii se plâng că au fost intoxicați cu fum

"Am fi vrut să dormim lângă foc, dar am înțeles că era periculos, așa că ne-am mutat în baracă. (...) Am hotărât să dormim în pat. A fost friguros, am putut să ne încălzim. Ne-am ținut în brațe. A fost bine", a spus Cătălina Șeicaru la testimonialele de după noaptea petrecută la "coteț".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: