Familia Adrianei Fieraru, fetița ucisă de olandezul pedofil, despăgubită din averea criminalului!

O parte din moștenirea lăsată pe pământ de pedofilul olandez, care a violat și ucis o copilă de 11 ani din Dâmbovița, ar putea ajunge la familia fetiței. Nicio sumă de bani nu le poate aduce, însă, liniștea părinților care încă sunt bulversați.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Abia astăzi s-au convins, spun ei, că Visscher e mort și nu mai poate fi tras la răspundere. Nu credeau că bărbatul s-a sinucis, iar procurorii le-au arătat probele din dosar. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Johannes Visscher îngrozea România în urmă cu trei luni - când a răpit o copilă de 11 ani din Dâmbovița, a dus-o pe un câmp, unde a violat-o și a ucis-o, după care a reușit să fugă înapoi în Olanda. Individul de 44 de ani s-a sinucis acolo, dar în urmă lui au rămas multe semne de întrebare și multă durere.

O dată cu moartea înfiorătoare a fiicei lor s-a spulberat toată liniștea din sufletele părinților și numai speranța în divinitate a mai rămas. Vreme de trei luni - bieții oameni au trăit cu suspiciunea că individul nu ar fi mort și că cineva încearcă să mușamalizeze tot cazul. După ce au stat de vorbă cu procurorul de la Parchetul General spun că s-au resemnat cu gândul că nu-l vor vedea niciodată încătușat pe ferocele călău - dar le este extrem de greu să accepte că nu-și vor mai putea strânge fetița la piept niciodată.

Potrivit anchetatorilor - individul de 44 de ani și-a pus capăt zilelor imediat după ce a comis oroare și a reușit să fugă înapoi în Olanda. Era deja dat în urmărire internațională când a intrat cu mașina într-un camion.

fara descriere

În aceste condiții - familia copilei nu se mai poate constitui parte civilă în dosar ca să primească despăgubiri. Avocatul susține că va intenta un proces în instanță în acest sens.

Procesul ar putea fi deschis împotriva fiicei olandezului, care, dacă va pierde, ar trebui să împartă moștenirea cu familia fetiței ucise. Și nu ar fi puțini bani. În Olanda - Visscher trăia într-un colț de rai - la o fermă care costă aproape o jumătate de milion de euro - iar vacanțele și le petrecea pe yaht. Pedofilul este suspectat că ar mai fi agresat minore la noi în țară. Pe una dintre ele - în 2016 - la Iași.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate