Familia Maxer, primul proiect muzical împreună înaintea sărbătorilor de iarnă: ”Ninge cu jucării”

Familia Maxer întâmpină sărbătorile de iarnă cu o piesă extrem de frumoasă de Crăciun. Este primul lor proiect împreună, iar piesa a fost lansată chiar astăzi.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Deea și Dinu Maxer sunt printre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie extrem de frumoasă, iar din iubirea lor au rezultat doi copii minunați, Maysa și Andreas, care le seamănă extrem de tare. Familia

Maxer au deschis sezonul pieselor de iarnă, cu o melodie de Crăciun. Este primul proiect împreună, iar cei patru au reușit să se descurce de minune în această formulă și să creeze un adevărat colind.

Familia Maxer, prima piesă împreună

Familia Maxer a lansat, astăzi, o piesă destinată sărbătorilor de iarnă. Este primul proiect în care apar toți membri familei, iar melodia este bine-venită, în rândul pieselor de sărbători.  "Deschidem seria pieselor de iarnă(...) Primul cântec în 4!!!", a declarat Dinu Maxer.

Piesa se intitulează "Ninge Cu Jucării" și este perfectă pentru această perioadă, în care ne pregătim de venirea Crăciunului. Videoclipul a fost, astăzi, lansat pe Youtube și a strâns sute de aprecieri, dovadă că piesa se bucură de un real succes. Melodia este ritmată, iar versurile se referă la venirea anotimului iarna și a sărbătorilor. 

"Este iarnă iar, ninge cu jucării, ca într-un basm scris pentru copii", este doar un vers din întreaga piesă.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Citeste si: Unde au plecat Deea şi Dinu Maxer, după ce au făcut iar nuntă. Cele trei destinaţii unde vor ajunge în luna de miere

În videoclip apar cei patru, alături de al cincilea membru al familiei, cățelușul lor. Aceștia dansează, cântă și se bucură extrem de tare de venirea sărbătorilor. Deea  și fiica ei sunt îmbrăcate în costum de Crăciuniță, iar Dinu și Andreas, în costum de Moș Crăciun. 

Familia Maxer, primul proiect muzical împreună, cu prilejul sărbătorilor de iarnă!

Deea Maxer

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Familia Maxer, o familie doar de artiști

Având în vedere că, Deea și Dinu Maxer sunt niște artiști foarte talentați, copiii lor nu aveau cum să nu le calce pe urme.

Maysa și Andreas seamănă perfect cu părinții lor și au moștenit toate calitățile de la aceștia, iar acest lucru se reflectă în piesa pe care au făcut-o împreună. Cei doi copii sunt extrem de talentați, iar asta datorită Deei și a lui  Dinu Maxer,  care s-au ocupat de darul copiilor lor și au încercat cât mai mult să-l fructifice. 

Citeste si: Deea şi Dinu Maxer și-au încreștinat fetița! Primele imagini de la botezul micuței FOTO

În acest ritm, peste câtiva ani, Maysa și Andreas vor evolua cât mai mult în industria muzicală, la fel ca și părinții lor, care au devenit celebri, tot datorită acestui talent. 

Familia Maxer, primul proiect muzical împreună, cu prilejul sărbătorilor de iarnă!

Piesă lansată de familia Maxer

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies