Familia premierului Florin Cîțu l-a executat silit pe fostul primar din Voineasa! Tatăl liderului PNL e de 15 ani în conflict cu autoritățile locale din cauza unei moșteniri! EXCLUSIV

Familia premierului Florin Cîțu l-a executat silit pe fostul primar al localității Voineasa, după ce acesta a întârziat să pună în aplicare o hotărâre definitivă a instanței.

Florin Cîțu
Florin Cîțu s-a născut în județul Vâlcea
Autor: Radu Constantin

In articol:

Vasile și Elena Cîțu, părinții premierului României, au obținut în instanță executarea silită a lui Gheorghe Stanciu, fost primar al localității Voineasa, cu care s-au aflat în conflict timp de mai mulți ani.

F amilia Cîțu i-a făcut plângere edilului că a întârziat în mod voit punerea în aplicare a unei hotărâri definitive de împroprietărire cu o suprafață de 50 de hectare de pădure de pe raza acestei localități.

Tatăl lui Florin Cîțu, de peste 15 ani prin tribunale

Gheorghe Stanciu a fost execitat silit pentru recuperarea unei creanțe de 1.000 de lei de părinții lui Florin Cîțu în luna septembrie a anului trecut, hotărârea fiind una definitivă. Între timp, Elena Cîțu, mama șefului de la Palatul Victoria, a decedat.

Citeste si: Florin Cîțu a făcut închisoare în SUA! Dezvăluirile momentului: „Am făcut o greşeală acum 20 de ani”

Conflictul dintre familia Cîțu și autoritățile de la Voineasa este unul care durează de mult timp. În 2005, părinții premierului au obținut în instanță dreptul de proprietate asupra unei moșteniri compuse din 10 hectare de pădure. Cum după 5 ani nu s-a întâmplat nimic, Elena și Vasile Cîțu au deschis

un nou proces prin care au cerut, pe lângă cele 10 hectare, alte 40 de hectare de pădure. Instanța le-a dat din nou dreptate în 2012, dar nici de această dată nu au primit terenul. Motivul invocat de primar: membrii Comisiei Locale Voineasa nu sunt de acord cu deciziile instanțelor(?!). Chiar și așa, edilul sublinia că s-au început demersurile pentru punerea în aplicare a deciziilor judecătorești.

Citeste si: Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis pe tânăr. Culiță Sterp a făcut precizarea- bzi.ro

Părinții lui Cîțu îl amenințau pe primarul Stanciu cu o intrevenție la... primul ministru

Părinții lui Florin Cîțu l-au amenințat în 2013 pe primar inclusiv cu DNA-ul, dacă mai trage de timp.

Citeste si: Florin Cîțu, dezvăluiri bombă, înainte de rectificarea bugetară. Guvernul a împrumutat peste 80 de miliarde de lei, dar nu s-a atins de niciun ban

”Vă avertizăm, domnule primar, că, dacă în termen de trei zile de la primirea prezentei notificări nu ne veţi respecta întocmai hotărârile judecătoreşti, vă vom face plângere penală pentru nerespectarea hotărârilor judecătoreşti (pe care o vom depune la DNA – Serviciul Teritorial Piteşti), şi vă vom chema în judecată alături de cancelaria primului ministru al României, prim ministru care a ieşit în presă şi a spus că trebuie să se respecte hotărârile judecătoreşti şi să li se restituie proprietăţile celor care le-au fost confiscate abuziv. Desigur că vom solicita şi dezdăunări”, amenințau soții Cîțu în 2013.

Gheorghe Stanciu este membru PNL

Gheorghe Stanciu
Gheorghe Stanciu, fostul primar liberal al localității Voineasa[Sursa foto: Ziarul de Vâlcea]

Chiar și în prezent există un proces pe rol între Vasile Cîțu și autoritățile locale de la Voineasa, din cauza unui tren. Pe de altă parte, premierul George Cîțu și fratele lui, George, dețin deja o suprafață de 75 de hectare de teren forestier, donație de la părinți.

Gheorghe Stanciu a fost primar al localității Voineasa în mandatul 2012-2016 din partea PNL, partid pe care îl reprezintă și astăzi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce face premierul României Florin Cîțu când se duce acasă la părinți! Dezvăluirile au fost făcute chiar de tatăl său

Cum arăta premierul României Florin Cîțu în tinerețe! Imagini din perioada în care era bancher

Florin Cîțu, în doliu! Mama premierului a murit

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Raed Arafat e în stare de ȘOC! BOMBA SERII vine de la Alexandru Rafila

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Șoc în familia lui Culiță Sterp. Au făcut anunțul trist cu ochii în lacrimi. A murit în comă alcoolică

EXCLUSIV | K.O. devastator pentru Moroșanu: ”Se plimbă cu caravana”. Lovituri sub centură și pentru frații Stoica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies