FanArena 27 ianuarie. Augustin Viziru, tată de fată! A făcut anunțul în direct: "Este o sarcină avansată"

FanArena 27 ianuarie. Augustin Viziru a fost invitat în prima ediție FanArena și a făcut o dezvăluire emoționantă. Faimosul se pregătește să devină tată.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

FanArena 27 ianuarie. Augustin Viziru, tată de fată! A făcut anunțul în direct:


In articol:

  Augustin Viziru a anunțat în direct, la FanArena, că urmează să devină tată de fată.

  "A fost foarte emoționant momentul. După accidentare au urmat niste momente grele pentru mine. M-am emoționat și am spus că o să am o familie. Vreau să rămână viața mea personală. Nu vreau să vorbesc despre viața mea. Este o sarcină avansată. Asta pot să spus, lucrurile merg cum trebuie. Sunt foarte fericit. Se pare că este fată", a spus Augustin Viziru la FanArena.

  FanArena 27 ianuarie. Augustin Viziru va fi tată de fată

  Augustin Viziru a făcut anunțul emoționant înainte de a pleca de la Survivor România.

  „Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos.

  Citeste si: FanArena 27 ianuarie. Mădălin Ionescu, soțul Cristinei Șișcanu, dispută cu iubita lui Cezar Juratoni

  Citeste si: Survivor România. Accidentare dramatică în echipa Războinicilor. Adriana a fost cărată pe brațe de medici

  Citeste si: SURVIVOR ROMÂNIA. Războinica Claudia Rostaş, o adevărată supraviețuitoare în orfelinatul groazei de la Beclean: „De multe ori am răbdat de foame. Am luat multă bătaie când eram mică”

  Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii.”, a mai adăugat Augustin Viziru.

  „Cine e tata de fată!”, a exclamat Ruby, semn că ea știa că iubita lui Augustin Viziru este însărcinată și aștepată o fetiță.

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate