Favorita Ilenei Ciuculete, colaborare inedită cu un manelist celebru! Georgiana Lăpădat, show total cu ASU

Georgiana Lăpădat și-a surprins fanii în ”Luna Cadourilor”! Cântăreața de muzică populară a lansat o melodie în colaborare cu ASU, o piesă total diferită de cele de până acum ale manelistului.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, cea mai apreciată artistă a Munteniei, la sugestia lui ASU, a lansat o nouă melodie, Georgiana Lăpădat reușind să ”îl scoată” din zona manelelor și să îl orienteze spre muzica populară.

Citeste si: "Băieții Ilenei Ciuculete se bucură de moartea lui Cornel Galeș" - Costin Mărculescu rupe tăcerea: "E păcat"

Citeste si: Asemănarea cutremurătoare dintre moartea lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete. Ambii au știut

Citeste si: Cornel Galeș a lăsat un bilet de ADIO pe care polițiștii spanioli l-au găsit în bucătărie. Ce mesaj transmitea

“Cine fluieră tare” este intitulată noua melodie a Georgianei Lăpădat în colaborare cu ASU. Conform impresarului Silviu Lăpădat, propunerea a venit din partea lui ASU, iar rezultatul a fost unul care a dovedit că asocierea celor doi artiști a fost una inspirată. “Mă bucur că melodia are așa succes. În numai câteva zile de la lansare, pe youtube a adunat zeci de mii de like-uri și sute de mii de vizualizări. E o melodie diferită, e interesantă, ASU a avut o idee bună”, ne-a spus impresarul Silviu Lăpădat.

fara descriere

Mai mult decât atât, Georgiana Lăpădat a reușit să îl transforme pe manelistul ASU, pentru această melodie, în cântăreț de muzică populară, iar videoclipul piesei este cu totul și cu totul diferit față de cele obișnuite pentru acest gen muzical, preferând unul în stil modern din care nu au lipsit aparițiile pline de senzualitate ale unor domnișoare, combinate cu momente de dans popular.

 

Georgiana Lăpădat, preferata artistei Ileana Ciuculete

Georgiana Lăpădat este una dintre artiste cele mai aproeciate din Muntenia și se poate lăuda cu faptul că face parte din cercul mic al artistelor extrem de iubite de regretata Ileana Ciuculete, tânăra cântăreață având în garderobă mai multe costume populare extrem de scumpe primite de la simbolul muzicii folclorice.

fara descriere

Mai mult, Georgiana Lăpădat, profesoară de engleză la bază, se poate mândri cu o serie de hituri în domeniul muzicii populare, dar și cu colaborări inedite, așa cum este cea cu Cornel Palade. Georgiana Lăpădat, interpreta care a lansat o noua piesa cu ASU, are, deja, 10 albume de folclor și de muzică de petrecere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate