Femeie abuzată de un tânăr întâlnit pe o aplicație de dating. Comportamentul șocant al polițiștilor: "Îi distrugi viața acestui om!"

O femeie de 34 de ani din București divorțată de curând, mamă a unui copil, a fost violată de un bărbat întâlnit pe o aplicție de dating.

Distribuie pe:

fara descriere

Victima, care a divorțat de curând, a hotărât să-și creeze un cont pe o aplicație de dating. Acolo a cunoscut un bărbat cu doi ani mai tânăr de care s-a îndrăgostit.

Femeia a întreținut relații intime cu bărbatul întâlnit pe Tinder și s-a ales cu o hemoragie puternică, dar și cu câteva lovituri, pe care agresorul le credea parte din jocul sexual.

”Nu m-a bătut, pentru el cred că totul a fost o chestie sexuală, adică, după ce a terminat, mi-a zis că exagerez, că m-a zgâriat un pic, dar și când îmi dădea palme și m-a strangulat, pentru el a fost un joc sexual.”, spune victima. 

După această întâmplare, victima s-a dus la cea mai apropiată secție de poliție, unde a vrut să îl reclame pe bărbat. Polițiștii au dus-o la spital pentru a i se acorda femeii îngrijiri medicale, după care s-a reîntors la secția de poliție pentru a depune plângere împotriva violatorului. 

Citeste si: What's Up și Simina s-au despărțit! Prima declarație a artistului: „S-a destrămat ceva ce am clădit nouă ani”

Citeste si: Mii de oameni la înmormântarea părintelui Marius Gabriel Bărăscu, ucis de ziua lui de un şofer intrat pe contrasens

Citeste si: Educatoare din Alba Iulia, înregistrată în timp ce îi jignea pe copii: „Urâtul naibii!”

"Ești sigură că nu faci asta din răzbunare?" 

Acolo a fost luată în râs de polițiști care o întrebau cât de sigură este de plângerea pe care dorea să o facă împotriva agresorului.

„Când am vorbit despre asta, au încercat să mă pună cumva la zid. Era clar că nu știau să trateze astfel de cazuri. «Ești sigură că vrei să … că știi ce o să i se întâmple omului ăstuia? Că o să îi distrugi viața?». Apoi, când am dat declarația, pe la 14.00 după-amiaza – deci la 6.00 dimineața m-am dus, la 6.00 seara s-a terminat totul – cel care mi-a luat declarația m-a întrebat: «Dar ești sigură că nu vrei să te răzbuni pe el, că nu faci asta din răzbunare? Niște texte care… «Ești sigură că ești aptă mental să faci chestia asta?». Din cinci polițiști cu care am stat de vorbă, patru au avut o atitudine de genul ăsta, unul singur a fost «de partea mea» și mi-a spus că sigur e recidivist”, spune femeia citată de Newsweek.

Oamenii legii i-au citit dosarul și nu ar avea șane să obțină nici măcar un ordin de restricție împotriva bărbatului care a agresat-o. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate