Fiica lui Andrei Gheorghe a făcut senzaţie în costum de baie! Uite cum a pozat Katarina la plajă!

E clar că fiica lui Andrei Gheorghe a făcut senzaţie în costum de baie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că fiica lui Andrei Gheorghe a făcut senzaţie în costum de baie. Celebrul om de radio şi televiziune, decedat în martie 2018, la 56 de ani, avea o fiică, Anastasia, din prima căsnicie, şi trei copii, Max, Katarina şi Cristina, care sunt ai Petruţei, cea de-a doua sa soţie, cu care Gheorghe a avut o relaţie extrem de apropiată.

Citeste si: Dialog halucinant la un an de la decesul lui Andrei Gheorghe! O amică de-a soţiei sale a întrebat: “Chiar a murit? Sau este o glumă?... Trăiți sub pământ?”

Citeste si: Cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe, după decesul tatălui său! FOTO

Citeste si: Clipe de cosmar pentru fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, la patru luni dupa moartea acestuia! Petruta Gheroghe a fost ingrozita: „M-am trezit in intuneric, frig si spaima”

Fiica lui Andrei Gheorghe a făcut senzaţie în costum de baie. Katarina s-a lansat în cariera muzicală 

Din 2015, Katarina s-a lansat în cariera muzicală, lansînd diverse clipuri pe internet. În această perioadă, Katarina se află în vacanţă la mare, profitând din plin de soare. Ea a fost fotografiată pe malul mării, la plajă. (vezi fotografia cutremurătoare cu soţia lui Andrei Gheorghe)

fara descriere

Fiica lui Andrei Gheorghe a făcut senzaţie în costum de baie. A fost complimentată de amici

Se ştie că fiica lui Andrei Gheorghe a făcut senzaţie în costum de baie. Katarina  a pozat artistic, trecându-şi mâinile prin părul ei blond platinat. Astfel, a primit sute de like-uri şi a fost complimenatată de prieteni pentru calităţile ei fizice.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate