Fiica lui Crin Antonescu a devenit o adolescentă sexy! Irina s-a mutat la Bruxelles, acolo unde mama sa vitregă, Adina Vălean, a fost desemnat comisar european din partea României! EXCLUSIV

Fiica lui Crin Antonescu a devenit o adolescentă sexy, după cum se poate vedea din fotografii recente.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

crin antonescu si fetita

Fiica lui Crin Antonescu a devenit o adolescentă sexy, care are sute de admiratori pe paginile de socializare. Politicianul este căsătorit din 2009 cu europarlamenatrul Adina Vălean, europarlamentar. Antonescu a mai fost însurat o dată, în tinereţe, cu Aura, care s-a sinucis în 2004, deprimată de o boală necruţătoare. Aura i-a dăruit o fiică lui Crin, pe Irina, care a împlinit recent 18 ani.

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu câştigă de 5 ori mai mult decât soţia sa! Politicianul i-a făcut cadou Loredanei două apartamente!

Citeste si: Un fost preşedinte al României a ajuns falit? Fără venituri în ultimii doi ani, Crin Antonescu a ajuns să trăiască pe banii soţiei! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Cristian Pomohaci si-a batut joc de un fost presedinte al Romaniei! Vezi cum si-a botezat fostul preot un berbec care seamana cu un politician celebru!

Fiica lui Crin Antonescu a devenit o adolescentă sexy. Irina a învăţat la Şcoala Britanică din Bucureşti 

Irina a învăţat la Şcoala Britanică din Bucureşti, dar s-a mutat la Bruxelles de mai bine de doi ani, oraş în care Adina Vălean, mama sa vitregă, îşi exercită mandatul de europarlamentar. Mare amatoare de pictoriale, Irina Antonescu pozează ca un fotomodel, fiind complimentată de amici pentru ţinutele sale sexy. (vezi câţi bani are în conturi soţia lui Crin Antonescu)

crin antonescu si adina valean

Fiica lui Crin Antonescu a devenit o adolescentă sexy. Adina Vălean va primi portofoliul Transporturilor 

Adina Vălean, europarlamentar PNL, a fost acceptată miercuri după-amiază de președintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru funcția de comisar european din partea României. Propunerea a fost făcută de preşedintele Klaus Iohannis. Adina Vălean va primi portofoliul Transporturilor, alocat de la început României. Conform legislației naționale, propunerea de comisar european urmează să fie transmisă Parlamentului României, urmând ca Adina Vălean să fie audiată în comisiile reunite de afaceri europene. După îndeplinirea procedurii naționale, Adina Vălean va fi audiată pe 14 noiembrie în Comisia JURI din Parlamentul European și în Comisia de Transporturi. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate