Fiica lui Mircea Geoană a sărbătorit în costum de baie numirea tatălui ei în fruntea NATO! Vezi ce sexy a pozat Ana în vacanţa din Insulele Baleare!

Ana, fiica lui Mircea Geoană, a sărbătorit în costum de baie numirea tatălui său într-o funcție importantă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiica lui Mircea Geoană a sărbătorit în costum de baie. La mijlocul săptămânii trecute, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a decis să-l numească pe Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general, a informat un comunicat postat pe site-ul NATO.

Citeste si: WEEK-END Fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America! Ana s-a angajat la o agenţie de impresariat din Beverly Hills!

Citeste si: Mihaela Geoană, implicată într-un accident rutier! Soția fostului ministru a ajuns la spital

Citeste si: Soţii Geoană şi-au scos la film prietena, Cristiana Copos! Aceasta a rămas singură după ce Geoge Copos şi-a refăcut viaţa cu o altă femeie, cu care are şi un copil VIDEO EXCLUSIV

Fiica lui Mircea Geoană a sărbătorit în costum de baie. Cariera tatălui ei s-a relansat

Mircea Geoană a fost ministru de Externe, ambasador în SUA şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2009. Acum, cariera sa diplomatică şi politică s-a relansat spectaculos, spre bucuria familiei sale. (uite cum s-a distrat familia Geoană în vacanţa din Colorado)

fara descriere

Fiica lui Mircea Geoană a sărbătorit în costum de baie: „La Isla bonita”

E clar că fiica lui Mircea Geoană a sărbătorit în costum de baie. Pe Ana Geoană, vestea numirii tatălui ei în conducerea NATO a prins-o în vacanţă în Insulele Baleare. Ana s-a pozat într-un costum de baie care i-a dezvăluit bustul generos şi a postat: „La Isla bonita”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate