Familia Geoană e în vacanţă în munţii din Colorado! Uite-l pe Mircea Geoană în pantaloni scurţi şi cu o cască pe cap în excursie la o cascadă!

Prietenii au aflat că familia Geoană e în vacanţă în munţii din Colorado.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

În această perioadă, familia Geoană e în vacanţă în munţii din Colorado. Mircea Geoană, fostul ministru de Externe, ambasador în SUA şi candidat la alegerile prezidenţiale din 2009, se află cu soţia şi cei doi copii, Ana şi Alex, în celebra staţiune de schi Aspen, din Colorado. (citeşte despre accidentul rutier în care a fost implicată Mihaela Geoană)

Citeste si: WEEK-END Fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America! Ana s-a angajat la o agenţie de impresariat din Beverly Hills!

Citeste si: Soţii Geoană şi-au scos la film prietena, Cristiana Copos! Aceasta a rămas singură după ce Geoge Copos şi-a refăcut viaţa cu o altă femeie, cu care are şi un copil VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Motivul cutremurător pentru care Mihaela Geoană s-a implicat în campania de prevenire a cancerului la sân! ”Mă simţeam condamnată” Mărturisire emoţionantă a soţiei lui Mircea Geoană

Familia Geoană e în vacanţă în munţii din Colorado. Toţi au purtat echipament adecvat 

Familia Geoană a făcut câteva trasee, iar unul dintre ele a dus la o cascadă celebră în zonă, Woody Creek. Cei patru s-au fotografiat atunci când au ajuns la destinaţie, putându-se observa că toţi au purtat echipament adecvat, inclusiv Mircea Geoana, care a fost în pantaloni scurţi şi a purtat o cască pe cap.

Familia Geoană e în vacanţă în munţii din Colorado. Copiii au studiat în America 

E clar că familia Geoană e în vacanţă în munţii din Colorado. Ambii copii ai lui Mircea Geoană au studiat în America. Alex a absolvit “Şcoala de Business Stern”, din cadrul New York University, în timp ce Ana a terminat Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Pennsylvania, din Philadelphia.

 

Galerie foto 
Citește și:

Fiica lui Mircea Geoana se plimba cu iahtul in Italia! Vezi imagini din vacanta de lux a Anei!

Fiica lui Mircea Geoana nu se mai intoarce in Romania! Dupa ce a studiat medicina la Philadelphia, frumoasa Ana s-a mutat in Los Angeles!

Ana Geoana a plecat in vacanta intr-o insula din Caraibe! Fiica fostului ministru de Externe a fost recompensata de parinti dupa ce a absolvit Medicina in America!

Ana Geoana a facut senzatie pe o plaja exotica! Uite-o pe fata fostului ministru cum s-a intins lasciv pe sezlong, in costum de baie!

Manuela de la ”Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea! Declarația șocantă făcută de brunetă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies