WEEK-END Fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America! Ana s-a angajat la o agenţie de impresariat din Beverly Hills!

Se poate spune că fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Prietenii Anei au aflat că fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America. Ea a terminat, vara trecută, facultatea din cadrul Universităţii Pennsylvania, din Philadelphia, şi se părea că va alege o carieră în domeniul medical.

Citeste si: Mihaela Geoană, implicată într-un accident rutier! Soția fostului ministru a ajuns la spital

Citeste si: Soţii Geoană şi-au scos la film prietena, Cristiana Copos! Aceasta a rămas singură după ce Geoge Copos şi-a refăcut viaţa cu o altă femeie, cu care are şi un copil VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Motivul cutremurător pentru care Mihaela Geoană s-a implicat în campania de prevenire a cancerului la sân! ”Mă simţeam condamnată” Mărturisire emoţionantă a soţiei lui Mircea Geoană

Fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America. Ana s-a mutat în California

Ana s-a mutat în California, dar nu s-a angajat la vreun spital. Ea şi-a anunţat prietenii, recent, că a început un job nou la William Morris Endeavor, care este o cunoscută agenţie de impresariat din Beverly Hills. (vezi cum s-a distrat Ana Geoană în vacanţa din Caraibe)

fara descriere

Fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America. Agenţia reprezintă artişti şi sportivi

E clar că fiica lui Mircea Geoană a absolvit degeaba Medicina în America. Agenţia la care s-a angajat Ana Geoană reprezintă artişti din lumea filmului, a teatrului şi a televiziunii, dar şi sportivi din NFL (liga de fotbal american) şi NHL (liga de hochei pe gheaţă).

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate