Fiica lui Nuţu Cămătaru a făcut senzaţie în costum de baie pe plaja din Dubai: “Eşti o sirenă sexy!” FOTO

Amicii Dianei au văzut că fiica lui Nuţu Cămătaru a făcut senzaţie în costum de baie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că fiica lui Nuţu Cămătaru a făcut senzaţie în costum de baie. Oana (29 de ani) a fost recent într-o vacanţă în Dubai şi a făcut plajă aproape în fiecare zi, bucurându-se din plin de soare şi de mare.

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase! Rebecca a anunţat că va fi împreună pentru totdeauna cu Ninel!

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Ce mari s-au făcut gemenele lui Adrian Corduneanu! „Beleaua” le iubeşte ca pe ochii din cap: ”Puterea mea, copilaşii mei!”

Citeste si: Sile Cămătaru îl face praf, din închisoare, pe Mircea Nebunu! I-a dat umilință totală! ”Îți vom mânca inima”

Fiica lui Nuţu Cămătaru a făcut senzaţie în costum de baie: "Arăţi senzaţional"

Ea a fost fotografiată în costum de baie, prilej pentru un prieten să o complimenteze: “Arăţi senzaţional, eşti o sirenă sexy!”. Oana este primul copil din mariajul lui Nuţu Cămătaru cu fosta sa soţie, Lidia. (vezi cum s-a distrat Nuţu Cămătaru de ziua lui)

fara descriere

Fiica lui Nuţu Cămătaru a făcut senzaţie în costum de baie. Tatăl Dianei a fost eliberat recent din închisoare 

E clar că fiica lui Nuţu Cămătaru a făcut senzaţie în costum de baie. Tatăl Dianei a fost eliberat recent din închisoare. La finalul lui 2017, Nuţu fost condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare cu executare într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate