Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer, din cauza Laurei Kovesi: „În țara interlopilor, au prins curaj nebănuit toți sectanții recursului compensatoriu”

Recent, Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere

Nu mai e un secret că Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer. Zilele trecute, Oreste s-a arătat deranjat de prezenţa unui grup de interlopi care au fost prezenţi, joi, la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, acolo unde Laura Kovesi a fost citată pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă. (citeşte despre scandalul uriaş dintre Oreste şi poliţiştii de la Rutieră)

Citeste si: Oreste îl face praf pe Mircea Badea după înfrângerea umilitoare în fața lui Tedi Emi: „Îl încurajați în demența lui”

Citeste si: După luni de tăcere, Mircea Badea l-a demolat pe Oreste. Ce a putut sa spună fostul partener de afaceri al "renegatului de la Realitatea" despre acesta

Citeste si: Oreste Teodorescu s-a dus in vacanta in Israel si in Palestina! Cel mai mult i-au placut berea si pilaful traditional!

Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer: „Primesc amenințări amuzante"

Unul dintre aceştia, boxerul Bili Mustafa, a reacţionat şi l-a avertizat pe Oreste. „Primesc amenințări amuzante de la acest boxer antrenat de Doroftei, pe numele său de ring Bili Mustafa, prezent ieri să arunce cu coji de semințe în Kovesi... în țara interlopilor, au prins curaj nebănuit toți sectanții recursului compensatoriu", a postat Oreste.

fara descriere

Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer: "Bili Mustafa și-a cerut scuze, l-am iertat!"

E clar că Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer. După două zile, Oreste a anunţat că situaţia s-a rezolvat: "Bili Mustafa și-a cerut scuze, l-am iertat! A fost in anturajul nepotrivit și s-a lăsat cuprins de nervi fiind împins de la spate de niște interlopi de pe lângă Dragnea și Codrin... pe aia nu-i iert! Mai ales pe consilier! Succes in ring și adu mândrie României, Mustafa!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate