Oreste și-a răsfățat familia, la restaurant! Cum se comportă, ca bunic, prezentatorul TV! Imagini exclusive cu nepoțelul rivalului lui Mircea Badea

Oreste Teodorescu este, de anul trecut, un bunic fericit, după ce, în toamna lui 2018, fiica lui, Sabina a născut un băiețel. Iar de curând, celebrul prezentator TV a decis să le facă o surpriză celor din familie așa că i-a scos la un restaurant.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Pentru că, de cele mai multe ori, când este și un bebeluș ”în schemă”, timpul pe care mai poți să îl dedici restaurantelor este extrem de limitat, Oreste Teodorescu a decis să își duce familia la mall, într-un restaurant de tip fast-food.

Citeste si: Oreste Teodorescu a fost ameninţat cu bătaia de un boxer, din cauza Laurei Kovesi: „În țara interlopilor, au prins curaj nebănuit toți sectanții recursului compensatoriu”

Citeste si: Mircea Badea, ”furat de arbitri”? Teoria incredibilă lansată pe internet după meciul de 5 secunde cu Teodor Emi

Citeste si: Anunţul dramatic făcut de Mircea Badea: „Sunt în prag de atac cerebral!” Vezi ce s-a întâmplat în creierul său după loviturile primite de la motociclistul Teo Emi!

Doar că acolo, așa cum era de așteptat, mai ales că Oreste este adeptul unui stil de viață cât mai sănătos, comanda a fost una din care au lipsit pulpele de pui picante, hamburgerii sau alte cărnuri care sunt, adeseori, blamate pentru valul de obezitate din lume. Mai exact, atât Oreste, cât și soția, dar și fiica lui, și-au comandat câte o salată bio și, supraveghiindu-l atent pe nepoțelul lor, au început să se ospăteze. După ce au așezat, cu atenție, pe pâine salata, cei trei adulți, au terminat-o repede, iar apoi au preferat, ca siestă, să mai stea de vorbă la restaurant, discutând probabil despre micuț, cu toții având grijă ca nepoțelului lui Oreste să nu îi lipsească nimic.

fara descriere

Oreste a devenit bunic la 43 de ani

Oreste Teodorescu se simte împlinit lângă soţia sa, Liliana, cu care o fată pe nume Sabina. "Am împlinit 26 de ani lângă soţia mea...Aşa vrem să îmbătrânim împreună. Adevărata dragoste începe cam după 10 ani de tatonări şi şlefuiri...", a postat Oreste, anul trecut, pe reţelele de socializare. S-au cunoscut când el avea 17 ani şi ea 21. La patru zile după ce s-au cunoscut, s-au logodit şi, la încă şase luni, şi-au pus pe degete verighete pregătite pentru căsătorie. Dar căsnicia lor a fost greu pusă la încercare. Oreste Teodorescu a recunoscut că a înşelat-o pe soţia lui, Liliana. Până la împăcare, spune el, “Lili şi-a gasit un amant, iar eu – o doamnă bine”.

Toamna trecută, Oreste Teodorescu a devenit bunic la 43 de ani. Sabina a născut un băieţel botezat Igor, căruia proaspăta mămică şi tatăl, Adi, i-au organizat o petrecere de bun venit pe lume pentru care au comandat baloane ce au format numele noului născut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate