Fiica milionarului Nae Nicolae a strălucit la majoratul ei! Alexandra a purtat o rochie cu perle cu un decolteu de infarct! FOTO

E clar că fiica milionarului Nae Nicolae a strălucit la majoratul ei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Rudele şi prietenii au văzut că fiica milionarului Nae Nicolae a strălucit la majoratul ei. Alexandra a împlinit 18 ani în week-end şi a organizat o petrecere fastuoasă într-un restaurant din Bucureşti. Ea a îmbrăcat o ţinută specatculoasă, o rochie cu perle cu un decolteu super sexy. (vezi cum vor să o agaţe bărbaţii pe văduva lui Nae Nicolae)

Citeste si: Văduva milionarului ucis de tren, imagini fierbinţi de la sală! La 45 de ani, Ioana se antrenează cu Alexander Florescu!

Citeste si: Fiica milionarului Nae Nicolae arata trasnet in costum de baie! Frumoasa Alexandra a facut senzatie la plaja

Citeste si: Vaduva milionarului Nae Nicolae, spectaculos de sexy, la mare! Cum arata Ioana la 45 de ani?

Fiica milionarului Nae Nicolae a strălucit la majoratul ei: "Nici o zi nu va mai fac!"

„La multi ani fericiţi, puiul meu frumos şi destept, să fii sănătoasă, să-ţi dea Dumnezeu o viaţă uşoară cu soare, flori şi multe bucurii şi să ajungi în carieră cât mai sus unde îţi doreşti tu! Te iubesc mult! Şi la anul vă închid în casă, gata, nici o zi nu va mai fac! M-aţi nenorocit”, i-a scris Alexandrei mama sa, Ioana.

fara descriere

Fiica milionarului Nae Nicolae a strălucit la majoratul ei. Afaceristul a fost spulberat de tren

Din poze se vede că fiica milionarului Nae Nicolae a strălucit la majoratul ei. Familia a fost greu încercată în iulie 2013, când maşina afaceristului a fost spulberată de tren la o barieră din Pipera, acesta decedând pe loc. Alexandra mai are doi fraţi, pe Andreea şi Serghei.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate