Final cu happy-end pentru Nicola și fiul ”secret”, care a acuzat-o că l-a părăsit! Interpreta a devenit bunică ”la distanță”

Interpreta Nicola a devenit bunică după ce fiul ei ”secret” a devenit tată, în Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Nicola a devenit bunică pentru prima dată, ce-i drept, ”la distanță”. Andrei, fiul pe care interpreta îl are dintr-o relație adolescentină cu un angajat al TVR a devenit tatăl unei fetițe în Marea Britanie și asta în urmă cu aproape un an. Povestea fiului ”secret” a devenit publică în urmă cu 8 ani, atunci când Nicola a fost acuzată că l-a abandonat pe băiat în grija bunicilor paterni încă de când acesta avea 1 an. Timp de 17 ani, relația Nicolei cu fiul ei a fost mai degrabă una rece, însă recent lucrurile s-au întors la normal, iar primăvara trecută cântăreața a mers în Anglia să-și cunoască nepoțelul.

fara descriere

Nicola are 3 copii: doi cu Mihai Alexandru iar cel de-al treilea, Andrei, pe care l-a născut la 19 ani. În 2011, băiatul a decis să iasă în public și să vorbească despre faptul că s-a simțit abandonat de mama lui. ”Nu mi-a fost niciodată prietenă. I-am simțit lipsa de multe ori. Niciodată nu a fost aproape de mine”, povestea băiatul. Bunica băiatului a povestit, de asemenea, că Nicola i l-a adus la 1 an, bolnav de pneumonie și cu infecție gravă și că ulterior nu s-a mai interesat de el o lungă perioadă. Femeia a povestit și că Andrei nu a fost niciodată bine-primit în familia Nicolei.

Citeste si: Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş la Ambasada României în Filipine! După ce părinţii lui Mihai Sion au murit într-un accident de avion, Iliescu i-a devenit tutore şi mentor!

Citeste si: Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre afecțiunea de care suferă: „Tata s-a rugat pentru mine”

Citeste si: Semne de dincolo! Ce se întâmplă în casa lui Marcel Toader i-a șocat pe toți apropiații lui

Nicola: ”Nu a fost abandon”

fara descriere

”Nu a fost abandon. Sunt muți copii care cresc cu bunicii. Eu și soțul meu eram foarte mult timp plecați, nu puteam să ne asumăm o responsabilitate atât de mare. (...) L-am dus acolo pentru că mama mea murise. Mi se pare oribil să stau acum să vorbesc aceste lucruri urâte. (...) Știu de unde a pornit conflictul. Eu am niște principii. Poate că și pentru că eu mi-am câștigat banii la 16 ani jumate. Cred că un om la 18 ani trebuie să aibă un țel. De la vârsta asta trebuie să muncești, nu aștepți bani de la cineva. Nu vreau un copil de bani gata. Problema lui acum e faptul că în ultimele luni nu i-am dat bani”, a declarat Nicola în 2011.

fara descriere

În prezent, Andrei lucrează ca recepționist la un important lanț hotelier și are propria familie.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate