Finaliști Românii au Talent 2022. Cine sunt cei 11 FINALIȘTI de la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

Finaliști Românii au Talent 2022. Vezi care sunt concurenții care s-au calificat în marea finală.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Finaliști Românii au Talent 2022. Vezi cine sunt cei 11 concurenți, care au o șansă la marele premiu, în finala de la Românii au Talent, sezonul 12.

Finaliști Românii au Talent 2022

În prima semifinală de la Românii au Talent 2022 au participat 12 concurenți, însă doar 5 dintre ei s-au calificat în finala Românii au Talent, sezonul 12: Alex Dowis, Gabriela Dincă, Martina Meola, Raisa Radu și Zametheea.

În cea de-a doua semifinală, care a avut loc vineri, 20 mai, s-au ales ultimii finaliști, în urma voturilor exprimate de public: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea.

De asemenea, Andi Moisescu, Dragoș Bucur, Andra şi Mihai Bobonete au avut în mânecă şi un wild-card, pe care l-au acordat celor de la X-Treme Brothers.

Astfel, în finala Românii au Talent 2022 se vor lupta cei 10 concurenți aleși de public prin voturi, dar și concurentul ales de jurații care au folosit wild-card-ul.

Totodată, pentru premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, au fost aleși: DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Citeste si: Când este FINALA Românii au Talent 2022? Află care sunt concurenţii care s-au calificat în marea finală

Finaliști Românii au Talent 2022

Finaliști Românii au Talent 2022

[Sursa foto: Instagram]

Finaliști Românii au Talent 2022. Alex Dowis

Alex Dowis a ajuns în finala de la Românii au Talent 2022. Concurentul din Cehia a primit în preselecții un Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș.

”Când eram tânăr făceam graffiti-uri ilegale. Am pictat pe străzi, pe trenuri, pe metrouri și multe alte lucruri, dar uneori eram prins de poliție.

Din acest motiv, linia principală de metrou din Praga a fost închisă pentru o oră și jumătate, iar polițiștii alergau printre tuneluri și încercau să mă prindă. Am fost la pușcărie din cauza asta, am multe povești nebune din subteranul orașului.

Citeste si: Cine este Ana Maria Mircea, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta s-a calificat în finală în urma voturilor publicului

Finaliști Românii au Talent 2022. Alex Dowis

Finaliști Românii au Talent 2022. Alex Dowis

[Sursa foto: Instagram]

Aveam 17 ani la acel moment, iar tatăl meu m-a dat afară din casă și mi-a spus că nu mai sunt fiul lui. La acel moment mi-am spus că trebuie să fac ceva, ceva mai bun, că trebuie să transform arta asta în ceva ce va fi folositor pentru public. Așa am intrat în teatru și am făcut niște lucrări, acolo.

La acel moment am făcut trecerea la artist stradal, de la zona ilegală la zona legală și m-am regăsit pe mine. După aceea, tatăl meu era în public. Când am fost pentru prima dată pe scena de teatru din Praga, am primit aplauze în picioare de la oamenii de toate vârstele, chiar și de la tatăl meu”, a mărturisit Alex Dawis.

Finaliști Românii au Talent 2022. Gabriela Dincă

Gabriela Dincă este una dintre finalistele de la Românii au Talent 2022. Tânăra concurentă a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu la Românii au Talent, sezonul 12.

Gabriela Dincă, finalista de la Românii au Talent, sezonul 12, visează să devină o mare gimnastă și să reprezinte România cu mândrie. Concurenta de doar 10 ani provine dintr-o familie patru copii și o mamă contabilă, care acum se ocupă de creșterea și educația lor.

Finaliști Românii au Talent 2022. Gabriela Dincă

Finaliști Românii au Talent 2022. Gabriela Dincă

[Sursa foto: Instagram]

”Mă numesc Dincă Georgiana Gabriela, am 10 ani și sunt din București. Fac gimnastică de la vârsta de 6 ani. Simt că asta trebuie să fac. Nu există cuvinte ca să pot să mă exprim, asta simt eu. Poți să transmiți o emoție fără vorbe, doar prin dans.

Mă antrenez foarte mult, trei ore pe zi, de luni până vineri. Când sunt la antrenament și dansez am o fericire în mine. Fac gimnastică și îmi place, așa îmi petrec copilăria, dar e foarte frumos. Eu aș vrea să ajung o gimnastă renumită și vreau să ajut România să fie cunoscută de cât mai mulți oameni.

Știu că avem un reper în România, pe Nadia Comăneci, dar eu chiar mi-aș dori să ajung cea mai bună gimnastă din România”, a povestit Gabriela la Românii au Talent 2022.

Finaliști Românii au Talent 2022. Martina Meola

Martina Meola s-a calificat în finala de la Românii au Talent 2022, după un moment spectaculos de interpretare la pian, prezentat în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12. 

”Mă numesc Meola Martina, am 8 ani și vin din Republica Moldova, din Chișinău, dar sunt născută în Italia, la Milano. Mama mea este din Republica Moldova, iar tatăl meu este italian.

Mama mea s-a dus în Italia ca să lucreze ca medic, iar acolo l-a cunoscut pe tata, era pacient. S-au îndrăgostit și apoi ei au rămas acolo în Italia și așa m-am născut eu în Italia, dar la vârsta de 4 ani, am venit în Republica Moldova”, a povestit micuța pianistă.

Citeste si: Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul se numără printre cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Finaliști Românii au Talent 2022. Martina Meola

Finaliști Românii au Talent 2022. Martina Meola

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,E trist să te trezești și să vezi mesaje de condoleanțe!” Karmen, fiica lui Adrian Minune a reacționat dur, după ce s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Martina Meola, micuța pianistă de la Românii au Talent 2022, studiază pianul de la vârsta de 5 ani, însă cântă ca și cum ar avea zeci de ani de studiu în spate.

”Studiez pianul de la vârsta de 5 ani și 9 luni la școala de arte. Eu mai cânt cu vocea, mai recit poezii, mai spun frământări de limbă”, a mai spus micuța Martina.

Finaliști Românii au Talent 2022. Raisa Radu

Raisa Radu a ajuns finalistă la Românii au Talent 2022 în urma voturilor publicului. În audiții, concurenta a primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete.

”Mă numesc Radu Maria Raisa și vin Slobozia, Ialomița. Am început să cânt de la vârsta de 6 ani. Nu am niciun studiu muzical, cânt așa cum simt eu, nu m-a învățat nimeni să cânt corespunzător.

Copiii spuneau că nu sunt talentată, că nu știu să cânt și că nu e muzica de mine, că trebuie să mă las și așa mai departe.

Eu nu prea am avut prieteni adevărați, nu cred că există prieteni adevărați la vârsta asta, doar că pe mine m-a afectat destul de mult faptul că unii copii pot să fie răi, dar fără motiv, adică doar pentru satisfacția lor.

Chestia asta m-a tras în jos, m-a făcut să nu continui cu muzica că nu am unde să ajung și îmi este puțin teamă să eșuez, dar nu î,i este teamă să primesc X sau nu îmi este teamă ca jurații să se plângă de mine pentru că așa văd și eu realitatea”, a spus Raisa.

Finaliști Românii au Talent 2022. Raisa Radu

Finaliști Românii au Talent 2022. Raisa Radu

[Sursa foto: Instagram]

Totodată, Mihai Bobonete a povestit că și el a făcut liceul la Slobozia, iar tot acolo a cunoscut-o pe Cătălina, cea care avea să îi devină soție. Juratul de la Românii au Talent, sezonul 12, și soția sa sunt împreună de 26 de ani.

”Trebuie să știi Raisa că și eu m-am apucat de cântat tot la Slobozia. Eu am făcut liceul la ”Mihai Viteazu” și am făcut multe seri de chitară și cântece frumoase în internat”, și-a amintit Bobonete cu drag de perioada liceului.

Finaliști Românii au Talent 2022. Zametheea

Zametheea s-a clasat în finala de la Românii au Talent 2022, după un număr impresionant de spoken word poetry, care i-a făcut pe oameni să o voteze.

Zametheea, finalista de la Românii au Talent, sezonul 12, este directorul unui ONG, care susține tinerii să se împlice în activități civice prin artă.

Finaliști Românii au Talent 2022. Zametheea

Finaliști Românii au Talent 2022. Zametheea

[Sursa foto: Instagram]

Finalista de la Românii au Talent 2022 a absolvit Facultatea de Teatru din Cluj, este căsătorită și are un copil. Zametheea lucrează alături de soțul său, care este la rândul său artist, iar împreună organizează spectacole pe stradă, de poezie și muzică.

Finaliști Românii au Talent 2022. Darius Mabda

Darius Mabda este finalist la Românii au Talent 2022, iar jurații l-au propus și pentru Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Darius Mabda are 13 ani și este din Oradea, însă studiază la o școală de coregrafie din Cluj. Finalistul de la Românii au Talent 2022 a muncit un an și și-a făcut singur coregrafia pe care a prezentat-o pe scena de la Românii au Talent, sezonul 12.

Cel mai mare vis a lui Darius Mabda, finalistul de la Românii au Talent 2022,  este să ajungă pe marile scene ale lumii și să fie un dansator de succes. 

Citeste si: Cine este Darius Mabda, finalistul de la Românii au Talent 2022. Dansatorul se numără printre cei 11 finaliști ai competiției

Finaliști Românii au Talent 2022. Darius Mabda

Finaliști Românii au Talent 2022. Darius Mabda

[Sursa foto: Instagram]

”Mă numesc Darius Mabda, am 13 ani și sunt din Oradea. Mă ocup cu dansul. Tatăl meu este la pensie, a fost polițist, iar mami este secretară la o firmă de construcții.

Mă uitam la televizor și vedeam alți copii care dansează și mi-a plăcut foarte mult și i-am înnebunit pe părinții mei până m-au dus la dans, acum cinci ani. Am fost dintotdeauna atras de dans, atunci când auzeam muzică simțeam o plăcere și îmi venea să dansez tot timpul.

Acum stau singur la Cluj la internatul școlii de coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele, este foarte îngrijorată pentru mine.

Cel mai mare vis al meu este dacă o să devin balerin, e să ajung la Teatrul Balșoi, iar dacă mă duc pe dans contemporan vreau să ajung în Canada. Mă antrenez în fiecare zi între două și patru ore. Muncesc pentru că îmi place ceea ce fac”, a spus Darius în preselecțiile de la Românii au Talent, sezonul 12.

Finaliști Românii au Talent 2022. Aurel Niamțu

Aurel Niamțu are 72 de ani și a venit în audiții la Românii au Talent, sezonul 12, ca să cânte. Concurentul Românii au Talent 2022 i-a impresionat pe jurați cu vocea sa, dar mai alesa pe Andra, care a apăsat Golden Buzz și l-a trimis pe concurent direct în semifinala competiției de la Românii au Talent, sezonul 12.

Finaliști Românii au Talent 2022. Aurel Niamțu

Finaliști Românii au Talent 2022. Aurel Niamțu

[Sursa foto: Instagram]

În urma voturilor publicului, Aurel Niamțu a devenit finalist la  Românii au Talent 2022 și are o șansă la marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

”Mă numesc Aurel Niamțu, am 72 de ani și sunt din Iași. Sunt artist liber profesionist, solist vocal de muzică ușoară. În 2019 am sărbătorit 50 de ani de carieră și 70 de ani de viață.

Înainte de cânta am fost ospătar, dar am hotărât că rolul meu e spre muzică. Am început imprimări la Radio Iași. Am avut norocul de a cânta cu cei mai mari artiști ai țării: Corina Chiriac, Marina Voica, Angela Similea, Dan Spătaru și cu cel mai bun prieten al meu, Aurelian Andreescu. Artiștii la vremea aceea erau respectați. Pot să spun cu mândrie că mi-am dedicat toată viața scenei”, a spus concurentul de la Românii au Talent, sezonul 12.

Finaliști Românii au Talent 2022. Ciocârlan Bianca

Bianca Maria Ciocârlan are 12 ani și este finalistă la Românii au Talent 2022. În audiții, concurenta a reprodus pe hoverboard piruete desprinse din patinajul artistic pe care nu le mai poate executa pe gheață din cauza unei accidentări.

Finaliști Românii au Talent 2022. Ciocârlan Bianca

Finaliști Românii au Talent 2022. Ciocârlan Bianca

[Sursa foto: Instagram]

"Fac patinaj de aproximativ 6 ani și îmi place foarte tare, doar că anul trecut am avut o problemă la genunchi. Am o problemă de creștere. Genunchiul meu se autofisurează. Din cauza acestei probleme, nu am mai putut continua să patinez, așa că am decis să dansez pe hoverboard și să-mi inventez propriile mele mișcări. Vreau să dau o idee de plutire, o idee de grație. Ușor, lin, ca o pană care putește" , a povestitt Bianca în audiții.

Numărul prezentat de Bianca Ciocârlan în audiții i-a uimit pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 12, care au decis să o trimită pe concurentă în semifinala de la Românii au Talent 2022. Mai apoi, Bianca Maria Ciocârlan a trecut de semifinală, în urma voturilor publicului și astfel a ajuns finalistă la Românii au Talent 2022.

Finaliști Românii au Talent 2022. Emanuel Ion

Emanuel Ion are 16 ani și vine din satul Nazarcea, județul Constanța. Finalistul de la Românii au Talent, sezonul 12, este nevăzător din naștere, însă are un dar deosebit, acela de a cânta la instrumente muzicale.

Pe lângă orgă, Emanuel poate cânta la diverse instrumente muzicale. Finalistul de la Românii au Talent 2022 a mărturisit că deși nu vede, poate să cânte, fiindcă simte instrumentele muzicale.

Citeste si: Cine este Aurel Niamțu, finalistul de la Românii au Talent 2022. Cântărețul se numără printre cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Finaliști Românii au Talent 2022. Emanuel Ion

Finaliști Românii au Talent 2022. Emanuel Ion

[Sursa foto: Instagram]

”Dumnezeu a pus în mine acest dar de a cânta, nu doar la orgă, la mai multe instrumente muzicale. Atunci când luam un instrument în mână, parcă știam deja să cânt la el. Cânt la chitară, pian, chitară bas, acordeon, fluier, muzicuță, tobe și trompetă, toate după ureche.

Eu simt clapele atunci când cânt, deși nu le văd. Cânt la pian de la vârsta de patru ani și mi s-au învățat degetele unde sunt notele”, a spus Emanuel.

Finaliști Românii au Talent 2022. Ana Maria Mircea

Ana Maria Mircea are 12 ani și vine din Brăila. Finalista de la Românii au Talent, sezonul 12, este extrem de talentată și de aceea a venit în emisiune, pentru ca toată lumea să o descopere.

Ana Maria Mircea a povestit în preselecții la Românii au Talent 2022 că mama sa a fost cea care i-a descoperit vocea de ciocârlie.

Finaliști Românii au Talent 2022. Ana Maria Mircea

Finaliști Românii au Talent 2022. Ana Maria Mircea

[Sursa foto: Instagram]

”Talentul meu a fost descoperit de mama. Cântam prin curte și a decis să mă ducă la Palatul Copiilor din Brăila. Cred că sunt cunoscută în Brăila. O dată m-a sunat verișoara unei colege și a zis că este fanul meu și eram șocată cumva. Așa am tras concluzia că colegii mei se mândresc cu mine. Am venit la Românii au Talent să îi încânt pe telespectatori cu talentul meu”, a spus Ana Maria.

Finaliști Românii au Talent 2022. X-treme Brothers

X-treme Brothers au primit wild-card din partea juraților de la Românii au Talent 2022 și astfel s-au calificat în finala de la Românii au Talent, sezonul 12.

X-Treme Brothers au venit la Românii au Talent 2022 cu un număr fantastic de echilibristică, care i-a uimit pe cei patru jurați ai emisiunii: Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Finaliști Românii au Talent 2022. X-treme Brothers

Finaliști Românii au Talent 2022. X-treme Brothers

[Sursa foto: Instagram]

”Noi suntem X-Treme Brothers, suntem din Băicoi și Câmpina. Avem aproximativ 12-13 ani de când ne-am apucat de echilibristică, a fost pasiunea noastră numărul 1, cândva a fost un job și sperăm să revenim să facem ceea ce ne place.

Pentru noi a fost oarecum forțată această viață pe care o avem acum pentru că este foarte greu să te obișnuiești după o perioadă foarte îndelungată să treci din viața de artist într-o viață foarte normală, să te duci la muncă la un program de 8 ore zilnic, să fi în același loc tot timpul...noi suntem obișnuiți să călătorim.

A fost foarte greu, pandemia ne-a găsit în Las Vegas, am susținut un singur spectacol, după care am revenit în țară. Am avut un contract de cinci ani și mai mare ghinion, la fix o lună după ce am revenit în țară, mi-am rupt tendonul de la biceps în timpul antrenamentelor. Acesta este primul spectacol de când am luat pauză”, au spus concurenții de la Românii au Talent, sezonul 12.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ana Maria Mircea, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta: ”Dincolo de scenă sunt o persoană foarte amuzantă”

Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul s-a clasat pe locul 2. Vezi ce premiu a obținut

Darius Mabda este câștigător la Românii au Talent 2022! Dansatorul a luat și Premiul de Originalitate

3 zodii vor avea parte de bucurii și realizări mari astăzi

DOLIU fără margini! A MURIT un mare actor. A făcut fericiţi milioane de români

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Familia Biden își rotunjește conturile cu bani din România. „Dosar” cu multe nume sonore

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies