Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul s-a clasat pe locul 2. Vezi ce premiu a obținut

Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul a ajuns finalist în urma voturilor publicului.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022. Andra a apăsat butonul auriu, care l-a trimis pe concurent direct în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12.

Iar în urma voturilor publicului, Emanuel Ion a ajuns finalist la Românii au Talent, sezonul 12.

Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022

Update: Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022, s-a clasat pe locul doi și a plecat acasă cu un premiu în valoare de 20.000 de euro.

Emanuel Ion are 16 ani și vine din satul Nazarcea, județul Constanța. Finalistul de la Românii au Talent, sezonul 12, este nevăzător din naștere, însă are un dar deosebit, acela de a cânta la instrumente muzicale.

Citeste si: Când are loc FINALA Românii au Talent 2022? Vezi cine sunt concurenţii care s-au calificat în galele live

”Eu sunt nevăzător din naștere și evit să arăt asta, vreau să fiu un băiat normal.

Niciodată nu am vrut să mă țin de umărul altcuiva. Eu nu caut milă, vreau ca lumea atunci când mă vede să stea cu mine de vorbă, nu pentru că sunt nevăzător. Mie nu îmi plac astea, chiar dacă nu văd, eu sunt un copil normal.

La vârsta de doi ani, părinții mei abia și-au dat seama că eu nu văd, până atunci ei nu au știut că eu nu văd.

Alergam prin casă și efectiv am intrat într-o mobilă cu capul. Știu că în ziua aia am leșinat din cauza asta. Doctorii au spus că eu nu am șanse să văd, dar spre uimirea mea și a tuturor, pe măsură ce am crescut, vederea mea a evoluat, iar acum pot să disting umbreu și marea pot să o zăresc pentru că este mai închisă la culoare față de nisip, cel puțin așa văd eu”,
a povestit Emanuel. 

Emanuel Ion, primul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

Emanuel Ion, primul Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Pe lângă orgă, Emanuel poate cânta la diverse instrumente muzicale. Finalistul de la Românii au Talent 2022 a mărturisit că deși nu vede, poate să cânte, fiindcă simte instrumentele muzicale.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

”Dumnezeu a pus în mine acest dar de a cânta, nu doar la orgă, la mai multe instrumente muzicale. Atunci când luam un instrument în mână, parcă știam deja să cânt la el. Cânt la chitară, pian, chitară bas, acordeon, fluier, muzicuță, tobe și trompetă, toate după ureche.

Eu simt clapele atunci când cânt, deși nu le văd. Cânt la pian de la vârsta de patru ani și mi s-au învățat degetele unde sunt notele”, a mai spus Emanuel.

Citeste si: Cine este Aurel Niamțu, finalistul de la Românii au Talent 2022. Cântărețul se numără printre cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Andra a dat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 12

Andra a dat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Andra a apăsat pe butonul auriu la Românii au Talent 2022

Cei patru jurați de la Românii au Talent, sezonul 12, au rămas impresionați de talentul concurentului nevăzător, însă Andra a fost cea care a apăsat butonul auriu și l-a trimis pe Emanuel, direct în semifinala competiției.

”Eu cred Emanuel că tu deja ți-ai construit o lume a ta care e posibil să fie mult mai frumoasă decât lumea pe care o vedem noi pentru că este exact așa cum o simți tu și cum îți place ție cel mai mult. E admirabil că ți-ai găsit acest drum, care exista pentru tine, era pus deoparte, iar tu dovedești că nu numai ești un băiat talentat, ci și un băiat inteligent pentru că ai găsit foarte din timp acest drum”, a spus Andi Moisescu.

”L-am ascultat pe Emanuel și în timp ce cânta, îmi imaginam un băiat care a venit legat la ochi să facă spectacol. Gândiți-vă la imaginea asta, că practic el a venit legat la ochi. Eu în fața momentelor de genul ăsta, care mă lasă total fără niciun cuvânt, pot doar să mă bucur pentru concurent și să îl răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra, după care a apăsat Golden Buzz.

După ce a apăsat pe butonul auriu, Andra s-a dus pe scenă și l-a îmbrățișat pe Emanuel, care izbucnise în lacrimi de fericire.

”Eu am fost așa de emoționată când am apăsat butonul, evident că m-am dus pe scenă și l-am luat în brațe și i-am mulțumit pentru ce ne-a oferit. Mă bucur că am apăsat acest buton și că am putut să îl fac fericit. E un exemplu, e un mesaj tare frumos pentru oamenii care au căzut și nu mai știu să se ridice”, a mai spus Andra.

Citeste si: Finaliști Românii au Talent 2022. Primii cinci FINALIȘTI au fost desemnați la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

Andra a dat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 12

Andra a dat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt concurenţii din finala Românii au Talent 2022

În prima semifinală de la Românii au Talent 2022 au participat 12 concurenți, însă doar 5 dintre ei s-au calificat în finala Românii au Talent, sezonul 12: Alex Dowis, Gabriela Dincă, Martina Meola, Raisa Radu și Zametheea.

În cea de-a doua semifinală, care a avut loc vineri, 20 mai, s-au ales ultimii finaliști, în urma voturilor exprimate de public: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea.

De asemenea, Andi Moisescu, Dragoș Bucur, Andra şi Mihai Bobonete au avut în mânecă şi un wild-card, pe care l-au acordat celor de la X-Treme Brothers.

Astfel, în finala Românii au Talent 2022 se vor lupta cei 10 concurenți aleși de public prin voturi, dar și un concurentul ales de jurații care au folosit wild-card-ul.

Totodată, pentru premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, au fost aleși: DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bianca Ciocârlan, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta a impresionat publicul cu un talent special

Cine este Aurel Niamțu, finalistul de la Românii au Talent 2022. Cântărețul este un artist desăvârșit

Cine este Ana Maria Mircea, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta: ”Dincolo de scenă sunt o persoană foarte amuzantă”

Ce schimbări au pregătit astrele pentru zodii în această toamnă. Cum influențează nativii

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Soarta omenirii este pecetluită! Astronomii au făcut fotografia care îți dă fiori. Nu e nimic de făcut...

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies