Finaliști Superstar România 2021. Vezi cine sunt cei PATRU concurenți care au ajuns în marea finală FOTO

Finaliști Superstar România 2021. Vezi cine a primit wild card din partea juraților emisiunii.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Finaliști Superstar România 2021. Vezi cine sunt concurenții care s-au calificat în marea finală, trecând de votul publicului.

Finala emisiunii de talente, Superstar România se aproprie. Show-ul a trecut de etapa de semifinale, filmată la Arenele Romane din Capitală, iar acum urmează marea finală.

Finaliști Superstar România 2021

Cei patru finaliști ai emisiunii Superstar România sunt: Maria Jugănaru, Romina Apostol, Alessandro Mucea  și Alexandru Precup

În fiecare dintre cele patru semifinalele SuperStar România au intrat câte 8 concurenți. Fiecare dintre ei au interpretat câte două piese, împreună cu band-ul de pe scena de la Arenele Romane. Însă, doar doi concurenți s-au calificat direct în live-uri.

Maria Jugănaru

Maria Jugănaru vine din Pitești și este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional I.C. Brătianu. Concurenta i-a impresionat pe jurații emisiunii cu vocea ei deosebită, dar și prin stilul ei vestimentar original.

Citeste si: Când va avea loc finala Superstar România? Vezi pe ce dată se va afla marele câștigător

Finaliști Superstar România 2021

Maria Jugănaru

[Sursa foto: Instagram]

Maria Jugănaru a povestit în cadrul emisiunii că este singură la părinți, că tatăl său este polițist, iar mama sa lucrează la o firmă de transporturi.

Concurenta de la Superstar România 2021 știe să cânte la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele.

Ba mai mult, îi place să deseneze și să scrie poezii.

Romina Apostol

Romina Apostol este o elevă din Iași, în vârstă de 16 ani. Pe lângă muzică, concurentei de la Superstar România 2021 îi place și să picteze.

Citeste si: Jurații îl văd câștigătorul SuperStar România. Cine este Ioan Gasparovici, concurentul care i-a uimit pe jurați

Finaliști Superstar România 2021

Romina Apostol

[Sursa foto: Instagram]

Totodată, Romina Apostol știe să cânte la vioară, pian și chitară, se pricepe la dansuri și activează într-o trupă de rock și blues. Concurenta de la Superstar România 2021 a cântat în deschiderea concertului lui Beth Hart, relatează ziaruldeiasi.ro.

Alessandro Mucea

Alessandro Mucea are 17 ani și este elev. Concurentul de la Superstar România vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț.

Finaliști Superstar România 2021

Alessandro Mucea

[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă pasiunea pe care o are pentru muzică, lui Alessandro Mucea îi place să se joace cu cuburile rubice și să se plimbe singur prin parc. Concurentului de la Superstar România îi plac baladele și melodiile în limba franceză și se declară ca fiind o persoană timidă.

Alexandru Precup

Alexandru Precup are 26 de ani și vine din București. Concurentul de la Superstar România este lucrător comercial la o firmă de catering. Pe lângă jobul său, lui Alexandru îi place să deseneze și să se joace la PC.

Finaliști Superstar România 2021

Alexandru Precup

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Moșneagu, anunț extrem de trist: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Alexandru Precup și-a descoperit pasiunea pentru muzică după ce a început să cânte prin casă, făcând cover-uri. În prezent, concurentul de la Superstar România face parte dintr-o trupă de metal, ca lead vocals.

Cine sunt concurenții care au primit wildcard și au rămas în concurs

Update: După a treia gală live a fost eliminată și Maria Ojică, singura concurentă cu wild card, care mai rămăsese în concurs.

Dintre ceilalți șase concurenți rămași în fiecare semifinală, unul a fost ales pentru a intra la votul publicului, printr-un wildcard oferit de jurații emisiunii. După această etapă a semifinalelor, opt participanți de la SuperStar România vor fi deja calificați, iar ceilalți patru intră la votul publicului, însă doar doi dintre ei se vor califica în live-uri.

Cei patru concurenți care au intrat la votul publicului, după ce au primit câte un wildcard sunt: Bianca Bîsceanu, Maria Ojică, Mădălina Țurcan și Artiom Topal. Însă, doar Maria Ojică  s-a calificat în următoarea gală live.

Maria Ojică

Maria Ojică este din Pașcani, are 20 de ani și este studentă la Facultatea de Geografie din Iași. Concurenta de la Superstar România a cântat de mică în orchestra de muzică populară din Paşcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iaşi, unde a studiat canto clasic.

Finaliști Superstar România 2021

Maria Ojică

[Sursa foto: Instagram]

Maria Ojică locuiește singură de la 15 ani, fiindcă a studiat la Iași. Concurenta de la Superstar România a renunțat după un an la Conservator pentru Facultatea de Geografie.

Concurenți eliminați de la Superstar România 2021

Ana Stănciulescu, Daniel Șveț, Bianca Bîsceanu și Mădălina Țurcan au fost eliminați după prima gală live, în urma voturilor publicului.

Victoria Peșterean și Artiom Topa l au fost eliminați după a doua gală live, în urma voturilor publicului. 

În a treia gală live au fost eliminați următorii concurenți: Naomi Prie și Maria Ojică.

Ana Stănciulescu

Ana Stănciulescu, pe numele de scenă Ayana, are 18 ani și este originară din Măgurele, acolo unde locuiește cu părinții. Concurenta de la Superstar România elevă la Liceul de Arte Dinu Lipatti, iar anul acesta va susține examenul de Bacalaureat.

Finaliști Superstar România 2021

Ana Stănciulescu 

[Sursa foto: Instagram]

Ana Stănciulescu adoră culoarea mov. Concurenta de la Superstar România  o relație bună cu mama ei, care o însoțește peste tot. Părinții nu au legatură cu domeniul artistic, sunt ingineri. Ayana cântă, dansează și a făcut cursuri de actorie.

Daniel Șveț

Daniel Șveț are 25 de ani și vine din Chișinău, Republica Moldova. Concurentul de la Superstar România activează ca solist vocal la Opera Națională din Chișinău.

Carla's Dreams, mărturisiri sincere despre omul din spatele măștii pictate: ”Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat...”

Finaliști Superstar România 2021

Daniel Șveț

[Sursa foto: Instagram]

Daniel Șveț a absolvit Conservatorul din Chișinău, la secțiunea canto clasic, iar mai apoi și-a deschis o școală de muzică, unde predau mai mulți profesori. Concurentul de la Superstar România a mai participat în trecut la Vocea Ucrainei, dar și la Românii au Talent, în sezonul 7.

Bianca Bîsceanu

Bianca Bîsceanu are 16 ani și vine Buzău. Concurenta de la Superstar România și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 9 ani. Mai apoi, Bianca a urmat cursuri de canto la școala Populară de Arte din Buzău.

Finaliști Superstar România 2021

Bianca Bîsceanu

[Sursa foto: Instagram]

Bianca Bîsceanu visează să devină artistă, iar în viitor ia în calcul să dea admiterea la Facultatea de Teatru.Concurenta se consideră o fire emotivă și liniștită, iar concursurile la care a participat au ajutat-o să nu mai aibă emoții atât de mari, atunci când se află pe o scenă.

Mădălina Țurcan

Mădălina Țurcan are 16 ani și vine din Chișinău. Concurenta de la Superstar România este elevă la un liceu cu profil vocațional.

Finaliști Superstar România 2021

Mădălina Țurcan

[Sursa foto: Instagram]

Mădălina Țurcan a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 4 ani, atunci când a mers cu părinții săi la o mănăstire, iar acolo a descoperit corul bisericii. De atunci, Mădălina a început să cânte, iar în prezent face parte din corul bisericii.

Victoria Peșterean

Victoria Peșterean are 25 de ani, vine din Chișinău, însă locuiește în București, unde lucrează ca profesor de pian. Concurenta de la Superstar România a mai participat în trecut la Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga.

Finaliști Superstar România 2021

Victoria Peșterean

[Sursa foto: Instagram]

Victoria Peșterean vine dintr-o familie simplă, cu un tată tâmplar și o mamă croitoreasă. Concurenta a fost căsătorită, dar a divorțat atunci când relația nu a mai funcționat, potrivit perfecte.md.

Artiom Topal

Artiom Topal are 28 de ani și vine din Găgăuzia, Republica Moldova. Concurentul de la Superstar România este profesor de muzică în satul natal, însă este și materand la Drept.

Finaliști Superstar România 2021

Artiom Topal

[Sursa foto: Instagram]

Artiom Topal s-a îndrăgostit de muzică încă de la vârsta de 5 ani. Concurentul de la Superstar România provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicii săi au cântat la diverse instrumente, mama sa a studiat baianul și acordenul, iar tatăl său a studiat trompeta.

Naomi Prie

Naomi Prie are 21 de ani și vine din Câmpina. Concurenta de la Superstar România este studentă la Psihologie.

Finaliști Superstar România 2021

Naomi Prie

[Sursa foto: Instagram]

Naomi Prie a descoperit pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 3 ani, însă nu a urmat niciodată cursuri de canto. În trecut, concurenta de la Superstar România a participat și la Vocea României, însă nu a trecut mai departe.

Când are loc finala Superstar România 2021

Superstar România va avea patru gale live în luna decembrie în următoarele date: 1, 3, 10 și 17 decembrie. Marele câștigător al emisiunii Superstar România 2021 se va afla în ultima gală live, care va avea loc pe 17 decembrie 2021.

Superstar România a debutat în luna septembrie 2021 și i-a avut ca jurați pe patru dintre cei mai mari muzicieni ai României: Carla's Dreams, Smiley, Marius Moga și Raluka.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carla's Dreams, mărturisiri sincere despre omul din spatele măștii pictate: ”Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat...”

Masked Singer 2021. Cine s-a aflat în spatele măștii EMOJI, demascată în a doua ediție a emisiunii

Cine sunt juraţii de la SuperStar România? Carla's Dreams și Marius Moga, împreună la masa juriului

De mâine, destinul zodiilor se va schimba în bine

Vladimir Putin a dat ordinul! Alertă lângă România. Se întâmplă fix în Marea Neagră

Primești aproape 60.000 euro dacă te muți cu familia în această zonă. Au început să vină doritori din toată lumea

Anamaria Prodan a făcut o criză de nervi! Laurențiu Reghecampf lansează dezvăluiri: „Cred ca deja se depășește limita bunului simț”

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies