Vedete

Fiul din Austria al lui Giovanni Becali a ajuns fotbalist de succes! La nici 16 ani, Bernhard joacă pentru două echipe!

E clar că fiul din Austria al lui Giovanni Becali a ajuns fotbalist de succes.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

La 16 ani neîmpliniţi, fiul din Austria al lui Giovanni Becali a ajuns fotbalist de succes. Giovanni are trei fete cu soţia sa, Stela, Pamela Andreea şi Laura, dar o româncă stabilită în Austria, Aida Giurumescu, a pretins că are un baiat cu celebrul impresar, botezat Bernhard, născut în decembrie 2002 la Viena. (vezi motivul pentru care Giovanni Becali s-a certat cu Cristi Borcea)

Fiul din Austria al lui Giovanni Becali a ajuns fotbalist de succes. Mama lui Bernhard a cerut executarea silită a lui Becali

Giurumescu l-a dat în judecată pe Giovanni, în Austria, şi a câştigat procesul pentru stabilirea paternităţii, cerând apoi instanţei din România să recunoască sentinţa dată de judecătorii austrieci. Ea a cerut şi executarea silită a lui Becali, pentru a recupera suma de 85.000 de euro, pensie alimentară retroactivă, procesul aflându-se pe rol. Cert este că băiatul poartă numele de Becali, fiind un fotbalist apreciat la categoria sa de vârstă.

Fiul din Austria al lui Giovanni Becali a ajuns fotbalist de succes. A jucat 16 partide în această toamnă

Până la urmă, fiul din Austria al lui Giovanni Becali a ajuns fotbalist de succes. Bernhard a fost de mic pasionat de fotbal, activând la diverse cluburi pentru copii. În prezent, Bernhard Becali joacă pentru o echipă din Viena, atât la echipa de rezerve, cât şi cea de Under 18, deşi el nu are 16 ani. Pentru rezerve, Bernhard a bifat 6 partide în această toamnă, în timp ce pentru echipa U18 a apărut de numai puţin de 10 ori.

Galerie foto  Urmatorul articol