Fiul lui Gabriel Oprea a donat sânge! Juniorul este secretar executiv la UNPR aripa tânără

Fiul generalului Gabriel Oprea a donat sânge alături de câțiva membri ai aripii tinere din UNPR.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Tinerii din UNPR, în frunte cu Gabriel Oprea Jr ”au vărsat sânge” pentru binele țării. Ei au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului București și au donat sânge de Ziua Internațională a Donatorului de Sânge”.

fara descriere

”După ”a iubi”, ”a ajuta” este cel mai frumos verb din lume. Fii solidar! Donează sânge! Dăruiește viață! Cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, tinerii din filiala UNPR București, împreună cu secretarul executiv al organizației naționale de tineret, Gabriel Marin Oprea, au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului București, pentru a da o mână de ajutor celor care au nevoie.

fara descriere

Trebuie să înțelegem cu toții că fără donatori, mulți bolnavi nu ar mai fi în viață! Sângele donat poate trata în fiecare an un milion de paciențo! Și România trebuie să devină o țară în care donarea de sânge este un gest firecs de generozitate, de omenie, care arată că-ți pasă de ceilalți, prețuiești viața și îți iubești aproapele”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a organizației detineret a UNPR.

Citeste si: Fiul lui Gabriel Oprea se însoară cu femeia care l-a consolat după ce a fost părăsit de Daniela Crudu: “Sunt mândru să spun că acum am propria mea familie”

Citeste si: Criminalul din Timiș a recunoscut! Cum a fost tot timpul cu un pas înaintea sutelor de polițiști! Știa exact unde aveau să-l caute și unde erau filtrele

Citeste si: Caz șocant! Când s-a născut, părea un bebeluș normal! Ce se afla, de fapt, în pântecul ei! I-a lăsat mască pe toți medicii

De la relansarea UNPR, fiul lui Gabriel Oprea este nelipsit din acțiunile partidului, acesta părând gata să preia frâiele partidului după ce tatăl lui se va retrage din politică. De altfel, acesta are acum și o funcție oficială în cadrul organizației de tineret: cea de secretar executiv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate