Fiul lui Ion Ţiriac a petrecut de ziua sa la Miami! Vezi ce tort a primit Karim de la sora sa, Ioana!

Fiul lui Ion Ţiriac a petrecut de ziua sa la Miami alături de mama sa şi de sora Ioana.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

ion tirias si fiul lui

Fiul lui Ion Ţiriac a petrecut de ziua sa la Miami, într-un restaurant, împreună cu mama sa, Sophie Ayad, şi de sora Ioana. Miliardarul mai are un copil, Ion, din relaţia cu fotomodelul american Mikette von Isenberg. (vezi cea mai şocantă poză cu fiica lui Ion Ţiriac)

Citeste si: Cea mai bogată româncă a pierdut peste un miliard de euro! Veronica Guşă de Drăgan are nevoie de bani, astfel că a vândut un teren cu 4 milioane de euro!

Citeste si: Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în urmă cu doi ani! Primele declarații despre despărțire: „Nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim”

Citeste si: Ion Țiriac nu mai e cel mai bogat român! Cine i-a luat locul și ce avere impresionantă are afaceristul! Foarte puțină lume îl știa dinainte

Sophie Ayad, jurnalistă de origine egipteană, s-a stabilit de ceva vreme la Miami, acolo unde Ioana studiază jurnalismul. Karim, fratele Ioanei, a absolvit în vară Facultatea de ştiinţe politice a Universităţii din Chicago.

Fiul lui Ion Ţiriac a petrecut de ziua sa la Miami: „La mulţi ani, frăţiorule!” 

În week-end, de ziua sa, Karim a fost sărbătorit la un restaurant, iar Ioana l-a fotografiat în timp ce servea din tortul aniversar. „La mulţi ani, frăţiorule!”, i-a urat Ioana lui Karim. „Sunt foarte apropiată de fiul meu, și asta e și pentru că eram foarte tânără când l-am născut.”, spunea Sophie Ayad într-un interviu.

„Comunicăm în permanență și îl iubesc din toată inima. E o fire independentă și un adevărat luptător. Fără nicio îndoială, Karim este un lider adevărat, care seamănă cel mai mult cu tatăl lui”, a mai spus Sophie Ayad despre fiul ei şi al lui Ion Ţiriac.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate