Fiul lui Nicolae Guţă şi-a deschis sală de păcănele! Nicu angajează de urgenţă personal: „Salariu atractiv, fără întârzieri”

Amicii lui Nicu au aflat că fiul lui Nicolae Guţă şi-a deschis sală de păcănele.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că fiul lui Nicolae Guţă şi-a deschis sală de păcănele. „Loc de muncă în judeţul Cluj, oraş Gherla, la sala de jocuri de noroc KING. Două posturi libere pentru Slot Machine Metenance şi casier masculin / feminin”, se scrie în anunţul postat  de Nicu Guţă.

Citeste si: Impresarul lui Nicolae Guță, prima declarație după valul de reacții la maneaua pro PSD: "E un artist care cântă pentru toată lumea"

Citeste si: Nicolae Guţă e blestemat de fani după ce a lansat maneaua pentru PSD şi Liviu Dragnea: „De ce ne trădezi, Iuda? Îți doresc să nu mai ai putere de a cânta vreodată!”

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă a răbufnit: „Nu mai suport! Asta deja întrece orice măsură!” Vezi motivul incredibil pentru care s-a înfuriat Nicu!

Fiul lui Nicolae Guţă şi-a deschis sală de păcănele: "Carte de muncă plătită de firma angajatoare" 

„Cu sau fără experienţă în domeniu. Ofer cazare fără nici un cost! Sumă extra celor care nu sunt din judeţul Cluj, pentru transport. Salariu atractiv, fără întârzieri. Carte de muncă plătită de firma angajatoare”, a mai notat Nicu Guţă. (vezi cum arată sora fotomodel a lui Nicu)

Fiul lui Nicolae Guţă şi-a deschis sală de păcănele. Şi-a încercat norocul ca solist de manele 

E clar că fiul lui Nicolae Guţă şi-a deschis sală de păcănele. În ultimii ani, el şi-a încercat norocul ca solist de manele, cântând de multe ori alături de tatăl sau, dar şi de sora sa, Nicoleta, dar se pare că a ales să se dedice afacerilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P