ȘOCANT! Ce și-a făcut Raluca Bădulescu la față! Toată lumea a rămas uimită de schimbare! EXCLUSIV

Raluca Bădulescu a recurs la o intervenție facială

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Raluca Bădulescu întâmpină primăvara cu un ten proaspăt și întinerit. Vedeta de televiziune se poate lăuda acum cu un o față luminoasă și fără riduri, grație unui tratament inovator, ce nu presupune operație. Este vorba de biolifting, considerat în prezent cel mai eficient mod de a arăta perfect fără bisturiu.

În urma procedurii, Raluca Bădulescu a obținut un ten ferm și o piele netedă, mai elastică și radiantă.  “Eu merg odată la câteva luni la medicul meu, Iancu Morad, și îl rog să-mi recomande cele mai eficiente proceduri anti-ageing. Acum, că a sosit primăvara, el mi-a recomandat biolifting. Toată procedura a durat o oră și jumătate și o voi repeta o dată la trei luni în primul an, iar apoi o voi face o singură dată pe an pentru întreținere. E perfecta, nu se compară cu nicio cremă, oricât de scumpă ar fi ea”, a spus Raluca Badulescu pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Lavinia Pîrva, o graviduță sexy! Uite cum s-a pozat soția lui Ștefan Bănică Jr.

Citeste si: Nicu Maharu s-a logodit înainte să moară! Uite cum arată femeia căreia i-a dăruit inelul de logodnă şi care îl plânge acum! FOTO

Citeste si: Doamne, cum poate să arate Bianca Rus după ce a slăbit 50 de kilograme! Nimeni nu a recunoscut-o! S-a îmbrăcat AŞA la un eveniment şi toţi au rămas şocaţi! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

Raluca Bădulescu și-a înjectat sânge în față! O ajută să fie mai tânără

Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră în ce constă tratamentul juratei de la ”Bravo, ai stil”! Astfel, mai pe românește și înțelesul tuturor, Raluca Bădulescu și-a înjectat sânge în față! De ce spunem acest lucru? Ei bine, biolifting este o procedură bazată pe prelucrarea sângelui propriu și îmbogățirea lui cu o serie de substanțe hrănitoare, specifice organismului și introducerea lui în piele cu ajutorul acelor fine. “Această procedură se bazează pe celulele pe care le avem cu toții în organism. Recoltăm sânge, îl prelucrăm în diverse aparate și formăm două tipuri de substanță. Prima este un ser activ pe care îl reîmbogățim cu aminoacizi și acid hialuronic. Cu ajutorul unui aparat îl intoducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate și fermitate. A doua substanță obținută este transformată cu plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, însă este 100% naturală, produsă doar din sângele pacientului și este indicată pentru injectarea mai profundă. Ne ajută să remodelăm zonele unde s-a pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă, spre exemplu. Astfel, avem parte de o întinerire din profunzime în toate stadiile. Sunt proceduri indicate mai ales persoanelor ce au depășit vârsta de 40 de ani și care caută soluții pentru a trata semnele înaintării în vârstă, fără a apela la bisturiu”, declară medicul estetician Iancu Morad, cel care a intervenit în acest mod și pentru Cătălin Botezatu sau Tania Budi!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate