Fiul lui Radu Mazăre, primele declarații despre vizita la tatăl său: „Regulamentul nu permite”

Cum a fost vizita la închisoare pentru familia lui Radu Mazăre. Ce cadouri a primit fostul edil.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Răducu Mazăre, fiul lui Radu Mazăre, a făcut primele dezvăluiri despre vizita la tatăl său, la Penitenciarul Rahova.

 

Ceea ce trebuia să fie o zi fericită, s-a transformat într-o zi tristă pentru familia fostului edil al Constanței. Iată ce a dezvăluit fiul fostului edil al Constanței.

Citeste si: Prietena Nellei Angheluţă a fost ucisă de soţul ei înainte ca maşina lor să fie spulberată de tren? “Ea nu ar fi urcat în mașina aia în veci! A trebuit să se lupte singură cu un monstru!”

Citeste si: Soția polițistului care s-a spânzurat în camera de hotel de la mare, urmărită de un blestem? Tatăl ei a murit înecat

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la mormântul lui Nicu Maharu la cinci luni de la moartea interlopului! Fosta iubita a căzut la cimitir după ce i-a făcut un tablou și o inscripție specială

„Ziua de azi a fost aproape similară ca zilele în care le-am vizitat, cu excepția faptului că am avut șansa să-i strângem mâna, să-l îmbrățișăm. Am stat într-o încăpere, am fost cu toată familia. Am stat o oră jumătate, am vorbit, ne-am povestit. Am reușit să-mi îmbrățișez tatăl, după o lungă perioadă.

A fost un moment emoționant pentru toată lumea, nici vorbă de vreo cădere. Cununia lor civilă are loc săpătămâna viitoare, legat de momentul în care s-au întâlnit...a fost unul emoționant, toți suntem tari. Ei s-au mai văzut înainte, ea a fost la el în vizită, probabil că au mai vorbit atunci ce era de vorbit.

Bunica mea a vrut să facă întrevederea mai dulce, dar regulamentul nu permite, așa că a trebuit să le lăsăm. Mama mea i-a cumpărat o carte de yoga și o prietenă i-a cumpărat încă o carte și în rest i-am dus pachetul normal, pe care i-l ducem de fiecare dată. A zis să încerce și el yoga, să vadă cum e.” a spus Răducu Mazăre în cadrul unui interviu TV.

Ce a primit Mazăre cadou, în ziua în care a împlinit 51 de ani

Și fratele fostului edil a dezvăluit cum a fost în vizită și ce a dus la penitenciar.

Aţi văzut că am venit cu soare de la Constanţa? Nu avem niciun cadou că nu avem voie să aducem cadouri. Avem tradiţionala paporniţă cu ce se poate aduce aici. Sunt nişte prăjituri. Insistă mama să le pună, eu i-am spus că nu le va primi. Nu le-a făcut mama, că nu trebuie să aduci nimic gătit. Trebuie să cumperi şi să fie sigilat şi împachetat. Nu ne-a spus ce îşi doreşte, că ştie şi el că nu poate să îşi dorească nimic, din păcate asta este. Ziua lui va fi foarte anostă, bucuria este că ne revedem noi între noi şi că, după atâta vreme, stăm în sfârşit faţă în faţă fără un geam", a declarat Mihai Mazăre înainte de intrarea în Penitenciarul Rahova.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate