Soția polițistului care s-a spânzurat în camera de hotel de la mare, urmărită de un blestem? Tatăl ei a murit înecat

Jale mare în Ruginoasa, județul Neamț, acolo unde era polițist bărbatul care a fost găsit spânzurat în camera de hotel unde era cazat la Jupiter.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ionuț Podaru, un polițist din Ruginoasa, se afla la mare cu soția și cei doi copii ai lor. Bărbatul a fost găsit spânzurat în camera de hotel, joi, după ce plecase de pe plajă unde avusese o ceartă cu soția.

Cel puțin așa au susținut câțiva prieteni care erau cu familia polițistului la mare. Se pare că bărbatul ar fi revenit în cameră după o ceartă consumată pe plajă, ar fi blocat ușa și apoi s-a spânzurat. ”O rudă care avea cameră vecină s-a dus pe balcon și a descoperit grozăvia. La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță și unul de la SMURD. Cadrele medicale au declarat că bărbatul a decedat”, se arată în presa locală.

Citeste si: Moarte suspectă în Suceava! Un băiețel de 9 ani s-a înecat într-o piscină gonflabilă din curte, deși știa să înoate de la 4 ani

Citeste si: Povești în trafic: un polițist a tras pe dreapta un șofer și l-a întrebat dacă a consumat alcool. Răspunsul dat de bărbat l-a lăsat mut pe omul legii! Nu s-a așteptat la asta

Citeste si: Incredibil! Un bărbat a intrat în comă trei luni, apoi s-a trezit că va deveni tătic

Nimeni nu înțelege gestul bărbatului, care nu avea probleme la muncă, și se pare că nici financiare.

Tatăl soției polițistului care s-a spânzurat a murit înecat în iaz

Oamenii din zonă sunt îngroziți după ce au auzit vestea, mai ales că familia soției lui mai fusese lovită de o tragedie în urmă cu 5 ani. Acum, pare că soția polițistului e urmărită ca de un blestem. Femeia, care și-a pierdut acum soțul, este fiica fostului primar din Mărgineni, Ion Surdu, care a murit înecat în propriul iaz. În aprilie 2014, Ion Surdu, însoțit de alți trei bărbați, a urcat pe o barcă pentru a curăța stuful de pe iaz. La un moment dat, barca s-a răsturnat și toți 4 au ajuns în apă, însă doar doi au mai ieșit la suprafață. Trupul primarului a scos de salvatori după mai bine de 30 de minute, care nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate