Mesaj incredibil al fostului soţ al Nicoletei Guţă: „Învăţaţi copiii să dea bani la lăutari, sigur nu vor mai avea bani de droguri sau alte prostii!”

Prietenii lui Ionică au citit un mesaj incredibil al fostului soţ al Nicoletei Guţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că e un mesaj incredibil al fostului soţ al Nicoletei Guţă. Ionică Băngală, care s-a despărţit de manelistă la finalul anului trecut, colaborează în prezent cu un studio de înregistrări din Piteşti pentru care a mai lucrat acum câţiva ani.

Citeste si: Nicoleta Guţă i-a făcut cadou fratelui ei ultimul său videoclip, de ziua acestuia! Manelista a lansat piesa „Fraţii îmi aduc fericire!”

Citeste si: Transformare şocantă pentru Nicoleta Guţă! Manelista şi-a vopsit părul violet! FOTO

Citeste si: Fiul cel mare al Nicoletei Guţă a împlinit 21 de ani! Manelista l-a ridicat în slăvi pe Gabriel: „Soarele meu, ești sufletul și inima mea!”

Mesaj incredibil al fostului soţ al Nicoletei Guţă. Ionică a apărut într-un videoclip

De altfel, recent, Ionică a şi apărut în videoclipul unei trupe, implicarea sa în domeniul muzical fiind evidentă, deşi sursa sa principală de câştig rămâne vânzarea maşinilor la mâna a doua. (vezi cum a încercat Nicolae Guţă să se sinucidă)

Mesaj incredibil al fostului soţ al Nicoletei Guţă: "Mulţumim pentru înţelegere!” 

Amicii au primit un mesaj incredibil al fostului soţ al Nicoletei Guţă. „Anunt important! Învăţaţi copiii să dea bani la lăutari, sigur nu vor mai avea bani de droguri sau alte prostii! Mulţumim pentru înţelegere!”, a postat, cu umor, Ionică.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: