Fiul Nicoletei Guţă suferă de depresie! Gabriel a apelat la un psihoterapeut!

Fiul Nicoletei Guţă suferă de depresie, după cum au aflat amicii lui Gabriel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Fiul Nicoletei Guţă suferă de depresie şi a apelat la ajutor de specialitate, sunând la un psihoterapeut. Gabriel a distribuit un mesaj prin care îi sfătuieşte pe apropiaţii săi, care au probleme similare, să sune la un „telefon antidepresie”. (vezi cum arată apartamentul scos la vânzare de fratele Nicoletei Guţă)

Citeste si: Fiul Nicoletei Guţă vrea să desfiinţeze Poliţia locală: „Nu au nici o pregătire, incompetenţi, inculţi, încrezuţi”

Citeste si: Narcisa Guță a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum fosta soție a lui Nicolae Guță

Citeste si: Întâlnirea ”legendelor”! Florin Salam și Costi Ioniță, împreună în studio! Se anunță o bombă, iar noi avem detalii

Fiul Nicoletei Guţă suferă de depresie: "Suport primar în situaţii de criză emoţională” 

„Poate fi apelat de pesoane care au atacuri de panică, anxietate ori depresie. Peste 50 de absolventi şi studenţi ai faculăţilor de psihologie au fost învăţaţi să asigure suport primar în situaţii de criză emoţională”, se arată în mesajul postat de Gabriel Guţă.

fara descriere

Fiul Nicoletei Guţă suferă de depresie. Gabriel a devenit tată de curând

Nicoleta Guţă are doi băieţi din prima ei căsnicie, cu Andrei Lingurar, pe  Gabriel şi Nikolas. La rândul său, Gabriel, care se ocupă cu vânzarea de maşini la mâna a doua, are o fetiţă şi un băieţel, ultimul născut în această vară.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate