Vedete

Florin Busuioc nu e primul artist român care a făcut infarct pe scenă! În 2000, Ioan Gyuri Pascu s-a prăbuşit pe scena clubului care-i purta numele!

Din păcate, Florin Busuioc nu e primul artist român care a făcut infarct pe scenă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Se ştie că Florin Busuioc nu e primul artist român care a făcut infarct pe scenă. Celebrul prezentator meteo a suferit un stop cardiac, marţi seară, în timpul unui spectacol de teatru la Craiova, fiind transportat la spital, acolo unde i s-a montat un stent. (vezi imagini cu momentul în care lui Busuioc i s-a făcut rău pe scenă)

Florin Busuioc nu e primul artist român care a făcut infarct pe scenă. Gyuri Pascu renunţase la alcool şi ţigări

Un moment la fel de dramatic s-a petrecut în urmă cu 18 ani. “În 2000, Ioan Gyuri Pascu mai suferise un infarct, pe scena clubului care-i purta numele. Deşi şi-a schimbat radical modul de viaţă – a renunţat la alcool, ţigări, s-a apucat de sport şi a reuşit să slăbească destul de mult – n-a reuşit să-şi mai amâne plecarea în lumea celor drepţi”, a scris ziarul Metropolis.

Florin Busuioc nu e primul artist român care a făcut infarct pe scenă. Gyuri Pascu a suferit şi un atac cerebral

E clar că Florin Busuioc nu e primul artist român care a făcut infarct pe scenă. Gyuri a supravieţuit acelui moment, dar s-a stins din viaţă pe 26 septembrie 2016, la 55 de ani. La sfârşitul anului 2010, Pascu a suferit un atac cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti. 
 

Galerie foto  Urmatorul articol