Gestul făcut de Aurelia Chiriță înainte de a muri în microbuzul din Ialomița. Mărturia emoționantă a soțului ei

Aurelia Chiriță, în vârstă de 31 de ani a murit sâmbătă în microbuzul din Ialomița și a lăsat în urmă un soț îndurerat și trei copii: un băiat și două fetițe.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

 

fara descriere
Soțul femeii nu poate uita ultima dimineață în care a văzut-o pe soția lui în viață. Bărbatul povestește că femeia iubită și-a pupat copii înainte de a pleca la muncă, de parcă ar fi știut că nu se va mai întoarce.

Citeste si: O româncă a murit într-un tragic accident de muncă la Oktoberfest. Întregul moment s-a petrecut sub privirile îngrozite ale mai multor oameni

Citeste si: Coșmarul care a împins o adolescentă de 15 ani la un pas de sinucidere: era obligată să cerșească și să bea apă cu sare dacă nu făcea destui bani

Citeste si: Oana Roman, desființată după ce l-a făcut impostor pe Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță. Vezi nu cumva să rămâi fără ea”

Gestul făcut de Aurelia Chiriță înainte de a muri în microbuzul din Ialomița. Mărturia emoționantă a soțului ei care este nevoit să crească singur trei copii

Costel Chiriță a povestit cu lacrimi în ochi cum el i-a spus soției lui de mai multe ori să aibă grijă de ea.

fara descriere

“Ieri dimineață, când a plecat, a pupat copii – parcă Dumnezeu i-a zis – și i-am zis să aibă grjă de ea, i-am spus de două ori și a zis: 'Hai, măi, ce, cum să nu am grijă? Stai liniștit'. Pentru mine rămâne veșnic, deci, o am în suflet până închid și eu ochii”, a povestit cu multă tristețe în glas soțul Aureliei Chiriță, relatează observator.tv.

fara descriere

Femeia de 31 de ani a lăsat în urmă trei coopii, iar unul dintre ei are doar doi ani și nu realizează că cea care i-a dat viață de curând, nu va mai fi lângă el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate